Huono keli, hyvät treenit! Ajeltiin lauantaiaamuna Demarille.

Veka lämppäsi putkilla ja hypyillä. Sitten treenattiin kontakteja. Putkesta keinulle, pussista A:lle, putkesta puomille. Juoksin vieressä, liikuin koko ajan, katsoin sivusilmällä ja heti kun etutassut olivat maassa, jes! ja pallo. Himmaili kyllä, mutta ei hyytynyt ja jumittanut, vaan tuli alas asti pysähtymättä! Josko se tästä lähtisi avautumaan toistoilla ja nopeilla palkkauksilla.

Keppejä suoraan putken ja renkaan kautta. Hyvin! Ongelma tuli vasta tultaessa putkesta isolla välillä loivassa umpikulmassa. Veka ei yhtään hahmota kaukaa lähestymisiä, laukkasi johonkin puoliväliin. Tässä piti saattaa ja vekata kunnolla, sitten hahmotti aloituksen. Toisinpäin kepeiltä siihen putkeen jatkettaessa sain valssata keppien loppupäässä, Veka pujotteli hyvin loppuun.

Okseri. Tein jalan syvyisen 45-65 okserin. Veka tuli okserille putkesta ja lennätti molemmat rimat huitinkuikkaan. Ohhoh, mites tässä nyt näin kävi, otetaas uudestaan. Suora putki, rengas, mutkaputki, okseri, ei ongelmaa. Hyppysuoran jälkeen uukkarina kurvi 65 sentin hypylle U:n pohjassa, siitä kurvi okserille, ei ongelmaa. Okserille tultiin siis monta kertaa vauhdilla ja vinosti, mutta enää ei tippunut yhtään rimaa. Veka hyppää siis hyvin, kunhan tajuaa, että edessä onkin okseri.

Florakin lämppäsi putkilla, hypyillä ja renkaalla. Repi nartsaa ihan raivopäänä. Renkaan kanssakaan ei tänään ollut ongelmaa. Sitten kepeille. Verkkoja oli kolme palaa kummassakin päässä, keskellä tyhjää. Flora ei hahmottanut liian pitkää tyhjää, vaan oikoi. Lisäsin siis keskelle yhden verkon, nyt meni oikein. Poistin vielä yhdet keskiosan puoleiset verkkopalat kummastakin päästä ja edelleen meni hyvin. Kyllä se tästä etenee! Narulelupalkkaa.

Florakin teki kontakteja putkesta keinulle, pussista A:lle ja putkesta puomille. Heti kun etutassut olivat maassa, kehuin ja kävin antamassa nameja. Hyvin hakeutui alastulolle ja hyvin pysyi, vaikka juoksentelin provosoivasti. Floralla on selvä mielikuva kontaktista, pitää alkaa ujuttaa muita esteitä kummallekin puolelle. Keinukin oli hyvä.

Florakin kokeili okseria. Ensin 35-45, sitten 45-55, lopuksi vielä 55-65, kaikkia kaksi toistoa ja samalla pätkällä eli suora putki, rengas, mutkaputki, okseri. Ensimmäisellä toistolla lensi rima, sen jälkeen enää ei. Nähdäkseni Flora hyppäsi hyvin, ilmavat hypyt ilman mitään epäröintiä tai takakinttujen vetämistä sumppuun.

Olipa kunnon agitreenit, minkään kanssa ei väännetty, vaan tunnin verran reipashenkistä juoksemista ja hihkumista :)