Vekan agiryhmässä tehtiin tekniikkarataa. Vuoroa odotellessa lämppäilin Vekaa tekemällä kentän sivussa vähän sylkkäreitä, poispäinkäännöksiä, renkaan ohi kuljetuksia, ympäri pyörimistä, jalkojen ympäri pujottelua. Veka kävi ihan kohtuu kuumana. Ilmeisesti alkaa tuntua, ettei olla pariin kuukauteen tehty mitään tottelevaisuustreeniä vaan pingottu pelkkää agia.

Radalla hyppy, hyppy, takaaleikkaus hypylle ja putkeen. Kämmäiltiin tässä heti, Veka pongahti suoraan putkeen kun rintamasuunta osoitti sinne. Sitten panostin rintamasuuntaan ja meni hyvin. Putkesta kaaressa kolme hyppyä, joista viimeiselle takaaleikkaus ja toiselle puolelle putkeen. Ensin olin taas niin edellä, että ei voinut takaaleikata. Sitten osasin jättäytyä hypyillä tarpeeksi taakse.

Putkesta uukkarina hyppy, pituus, kepeille. Tämän tein ensin ns. normaalisti, Veka hyppäsi pitkälle eteen ja keräili itsensä käännökseen. Riikka käski tehdä vastakäännöksen, jolla meni paremmin. Sitä ei ole koskaan tehty, mutta ei ongelmaa. Sujuvamman käännöksen takia huomasin uusinnassa olevani kepeillä liian edellä Vekan tullessa aloitukseen, mutta se haki oikein eikä lipsahtanut väärään väliin! Wohoo! Hyvä pujottelu, sitten A, jonka kontakti oli... öö sellainen kisakontakti eli hosuttiin eikä pysähdytty. My bad. Mutta ei kiinnosta vääntää pysymistä kun ongelma on, ettei koira edes tule kontaktille... nytkin himmaili, mutta ei ihan jäätynyt sentään, tietenkään kun oli radalla vauhti päällä.

A:lta putkeen ja siitä lopun hyppyhässäkkään, joka ei todellakaan mennyt sinne päinkään. Piti tehdä valssi hypylle, niisto toiselle, siitä kolmen hypyn rivistä yksi suoraan, toinen takaisinpäin persjätöllä, kolmas siivekkeen ympäri niistolla. Nyt iski pitkästä aikaa se, etten YHTÄÄN kyennyt muistamaan rataa, niin, edes muutamaa hassua hyppyä. Nauratti vaan olla taas niin huono. Mutta ei Vekakaan kyllä ihan kympillä panostanut siihen persjättöön tuloon... singahteli putkeen. Ja niistot olivat tosi epävarmoja ja hitaita, treeniä runsaasti lisää näihin siis.