Vekan tiistaitreeneissä tehtiin neljän hypyn serpentiiniä. Heti laakista sulavasti oikein :) Veka oli siis särmänä juoksutuoksuhuokailujen keskellä (huokailee vain kotona). Olisin myös voinut olla enemmän ajoissa päällejuoksuissa, mutta kun ajoitin edemmäs, ohjasinkin suoraan hyppyyn myöhässä ja Veka juoksi hypystä ohi. Vielä vähän ajoitusta viilaamalla meni oikein. Palkkasin pari kertaa nakkaamalla päällejuoksussa pallon selän taa.

Serpentiinistä mentiin mutkaputkeen, siitä suoraan putkeen jarrutuksella, siitä uukkari hypylle. Jarrutin puolivalssilla, joka toimi ok, mutta valahti turhan pitkälle putkea pitkin. Pelkkä rytmityskin toimi, pysähdyin putken suulle ja Veka käääntyi päässä tosi tiukasti. Hyvä hyvä.

Toisella kierroksella keppejä. Lähetys toimi kun jäin reilusti taakse. Jos olin kepeillä, Veka livahti siihen väliin, jonka kohdalla olin. Loppu meni ok, kun juoksin edelle (tietysti). Riikka palkkasi pari kertaa edessä, niin että sain jäädä taakse, ja oli sitä mieltä, että kepit ovat aina nopeimmat, jos juoksee koiran rinnalla tai edellä, vaikka kepeiltä käännyttäisiin takaisinpäin, joten miksi hinkata pujottelua yksin. Lähetyksiä meidän kyllä pitäisi hinkata.