Flora aloitti maanantaina juoksun ja lähti pöksyt jalassa Tallille. Juoksujen lisäksi sillä oli joku hermopäivä, joten mitään hirveän järkevää ei saatu aikaan.

Sain koiran sisälle hiljaa ja nätisti syöttelemällä nameja. Tässä ei siis vielä menetetty hermoja (toisin kuin yleensä). Alkulämppänä putkia ja hyppyjä ja narulelua. Keinua joku viisi kertaa, target alastulolla, tämä ok. A-estettä mentiin putken tai hypyn kautta, Flora kipitti oikein hyvällä vauhdilla yli ja jäi hienosti alastulolle. Targetilla oli yksi nami, laittelin siihen ja lisää ja kehuin, sitten kutsu pois. Puomi ei ollut koossa, joten se jäi väliin, samoin kepit, koska hyvät verkot olivat toisella kentällä.

Sylkkäriin sitten kompastuttiin suorastaan rähmälleen lentäen. Ensin ilman estettä, vasen puoli ok, mutta oikealla puolella Flora ei tahtonut kääntyä vastapäivään. Sitten kun yritettiin tehdä estesiivekkeen vieressä, siiveke ilmeisesti tuijotti Floraa niin häijysti, että Flora löi liinat kiinni ja korvat linttaan eikä halunnut tulla siivekkeen ohi lainkaan. Varsinkaan tietysti sillä huonommalla puolella. En edes sanonut pahasti tai mitään, mutta Flora huomasi, että olin tyytymätön ja meni ihan solmuun. Seurana oli pari kaveria ja muutama haukkuva koira, mikä veti Floraa vielä enemmän luimuun. Heti kun vähän onnistui ja kehuin, se piristyi huomattavasti, siksi hetkeksi. Teetin myös jalkojen ympäri pujottelua, siinä Flora pyöri yhtä hyvin molempiin suuntiin, joten tuskin oli mistään jumistakaan kiinni tuo huonompi puoli. Sylkkäriä sitten väännettiinkin loppuaika. Viimeiseksi vielä vähän putkia ja loppuleikit, sain kyllä Floran vapautumaan ja leikkimään ihan kunnolla.