Keskiviikkona kipaistiin Demarille. Flora aloitti. Lämpättiin mutkaputkella ja yhdellä hypyllä, joka oli sopivasti niin, että siinä oli hyvä ottaa takaakiertojakin (lue: en koskaan jaksa siirrellä esteitä). Leluna tänään teddykarvainen motsku, joka oli ihan ihana.

Keppejä tehtiin verkoilla, kaksi palaa puuttui puolivälistä eri puolilta. Erittäin hyvin, Flora ei yhtään lipsunut tyhjistä ulos.

Keinulla Flora tuli tosi hyvin puoliväliin ja siitä alas, sillä oli selvä visio alastulon suorittamisesta. Oikein hyvä! Puomilla Flora ei osannut mennä yksin alastulolle, kun yritin jäädä taakse, joten puomilla ja A:lla panin alastulolle targetin ja siihen nameja. Flora kipitti nyt alastulolle itse ja jäi 2/2, vaikka jäin taakse. Hyvä hyvä!

Mitähän muuta... päällejuoksua yhdellä hypyllä, onnistui kun oli lelu kädessä. Kaikki helppo onnistui ja oli tosi kiva treeni :)

Vekan treeni meni vähän viihteen puolelle, kun ei ollut kunnon suunnitelmaa... no motivaatiorilluttelu on aina hyvä asia. Keppejä otettiin verkoilla, jotka jätin Floran treenistä paikoilleen. Veka oli ensin vähän "häh..?" ja juoksi pari kertaa tyhjästä välistä ulos. Sitähän ei ole verkoilla opetettu.

Kontakteilla hiiviskeltiin, sitten kokeiltiin targetilla, ja vaikkei Vekaa treeneissä paljon joku Frolic kiinnosta, se meni hyvin itse targetille, sain jäädä taakse. Se on se kohde, jotain pitää aina kytsiä.

Saatiin jotain oikeasti järkevääkin aikaan. Yritettiin tehdä sellaista Janakkalan JA Liedon kisojen aloituksen tapaista, että koira tulee yhden hypyn suoraan, sitten toisen siihen nähden melkein poikittain olevan hypyn minun puoleltani poispäin. Menin hypyn viereen kutsumaan vastakädellä rintamasuunta hyppysuuntaan. Joo... Veka siis teki saman kuin em. kisoissakin eli tuli hypyn väärälle puolelle ja hyppäsi minua vastaan. Nyt ei meikäläisen aivokapasiteetti riitä ymmärtämään, miksi tämä menee näin. Tähän kuitenkin löytyi ratkaisu inhokistamme pakkovalssista! Ihmeellisesti näin sain koiran oikealle puolelle ja hyppäämään oikeaan suuntaan. Kai tätä pitäisi alkaa tehdä joka väliin, niin siitä tulisi jossain vaiheessa toimiva ja luotettava tekniikka.