Torstaina tehtiin fokusointia esteiden sijasta esineillä. Veka ensin. Käveltiin lähetyspaikalta metsään suoraan parikymmentä metriä, siihen tipautin esineen Vekan huomaamatta. Sitten takaisin lähetyspaikalle ja koira lähetykseen. Osoitin sinne, mistä juuri tultiin ja kuiskasin "esine". Veka oli täysin keskittynyt oikeaan suuntaan. Mutta sitten lähdettiinkin lähetyslinjaa pitkin toiselle lähetyspaikalle. Veka oli ihan WTF?? Se hämmentyi ja pahoitti mielensä niin, että ei halunnut tulla toisen esineen vientiin lainkaan, vaan harasi vastaan. Tiputin sitten esineen johonkin kymmeneen metriin, kun en halunnut raahata koiraa. Sitten samat manööverit lähetyspaikalla ja pois. Palattiin ensimmäiselle lähetyspaikalle, taas suuntaus, hiiskaus ja ETSI! Veka pinkaisi hienosti esineelle ja toi sen. Vauhtipallopalkka. Sitten kriittinen toinen lähetys. Veka lähti hyvin ja meni suoraan esineelle, jes! Vauhtipallopalkka.

Floralle sama setti, ja se meni aika samalla tavalla. Flora tosin kytsi niin, että näki esineiden tiputtamisen. Haki esineet hyvin, taisteluleikkipalkka vasta toisesta. Luovutuksetkin ok.

Perjantaina Flora liiteli Demarilla. Alkulämppänä putkia ja hyppyjä, ihan kivasti mutta voi hyvä ihme sitä huutamista.

Keppejä verkoilla, joista puuttui kolme palaa. Harmittavasti Flora yritti lintsata välin, jossa puuttui kaksi vierekkäistä palaa samalta puolelta. Jouduin sanomaan, että väärin meni, ja Flora oli heti ihan ahdistunut. Korjasi sitten kuitenkin ja teki oikein.

Kontaktiesteillä panokset kovenivat, esteille mentiin toisen esteen kautta. Keinua ja A:ta ennen oli hyppy, puomia ennen putki. Alastulolla target ja kävin antamassa lisää palkkoja pysymisestä. Hyvin pysyi. Kunkin esteen viimeisellä toistolla vapautus leluun, ei varastanut tässäkään. Edistystä!

Tekniikkaharjoituksena pakkovalssia yhden hypyn kautta, oma ajoitus mätti ja lähdin liikkeelle liian aikaisin, jolloin Flora ei kiertänyt siivekettä. Kiersi kyllä, kun en hätiköinyt. Vähän takaakiertoja, nämä ok.