Veka palautui kotiin eilen ja oli varsin loistava agitreeneissä tänään :)

Tehtiin tekniikkapätkiä. Neljä hyppyä peräkkäin: ykkönen suoraan, kakkonen takaakiertona, ykkönen takaakiertona, sitten kaikki loput suoraan ja putkeen. Meni heti ja joka kerta oikein! En joutunut liikkumaan hyppyjen keskeltä takaakierroissa. Hyppysuoralla ei toki ongelmaa, huutelin putkea jo jossain puolivälissä.

Mutkaputkesta reilu väli ja umpikulma kepeille. Heitettyäni Vekan putkeen kipitin merkkaamaan aloitusvälin, joten ei ollut ongelmaa. Viimeisellä toistolla uskalsin jopa liikkua ajoissa, Veka luki merkkauksen ja haki oikean välin silti. Edistystä! Kepeiltä mutkaputkeen, joka oli nurkassa kiinni sinne läjätyissä esteissä. Ensimmäisellä otoksella Veka livahti väärään päähän, mutta annoin olla ja jatkettiin vain eteenpäin. Yritin persjättöä, mutta Veka lintsasi selkäni takana viimeisen keppivälin. Huolellisemmin ohjaamalla meni oikein.

Putkesta suoraan kepeille, joilta kurvattiin vasemmalle hypylle. Hyppy suoraan, rinnakkainen hyppy takaisinpäin ja uukkari vielä yhdelle hypylle. Onnistui heti ja koko ajan! Mentiin päällejuoksulla.

Toisella kierroksella sanoin, ettei ainakaan enää keppejä, ja sitten alettiin hinkata loivaa avokulmaa hypyiltä... näissä en vaan saa itseäni sijoiteltua niin, että Veka hakisi aloituksen. Veka pongahteli johonkin keppien puoliväliin. Laitettiin ohjuri, ja Veka oli sekaisin kuin seinäkello :D Ohjuri pois ja pari kertaa helpotettu lähestyminen, sitten riitti keppien kanssa säätäminen... Riikka huomautti, että eihän tuollaisia voi treenata noin, kun ei kerran osata, vaan lähestymiset pitää treenata vähän kerrallaan. Ihan hyvä pointti...

Lopun hyppykuviota vielä niistolla, heti ja koko ajan oikein tämäkin, mutta JUOKSE! Ei saa jäädä jumittamaan ja killittämään koiraa. Sitten jotain serpentiinintyyppistä ratkaisua, joka sekin vaan onnistui! Tässä kohtaa Veka myös karkasi kepeille ja pujotteli ihan keskenään ne loppuun – ja kun kehuin, se pujotteli ne takaisinpäin, eli ei ainakaan ole saatu motivaatiota tapettua :D Lopuksi vielä kaksi hyppyä suoraan, rinnakkainen hyppy takaisinpäin ja seuraava taas toiseen suuntaan, tässä keskimmäiselle hypylle saksalainen. Ja onnistui!

Ihan parhaat treenit. Veka oli hyvässä vedossa, irtosi hyvin hypyille, luki ohjaukset niin, että sain liikkua vahtimatta, tekeekö vai ei. Tietysti onnistumista auttoivat myös tarpeeksi helpot kuviot...