Vekan agitreenit siirtyivät tiistaihin Tallille ja ryhmään tuli uusia koirakoita. Koin järkytyksen kun useampi koira sai ihan vapaasti huutaa kurkku suorana, en alkuhöpinöissä kuullut kiljunnalta mitään... Veka stressaantui ja alkoi vinkua levottomana metelin vuoksi. Ei varmaan voi kuin toivoa, että se oli jotain alkujännitystä ja jatkossa rauhoittuisi. Muuten on hermot ja korvat kovilla tänä talvena... tietysti kun en itse salli huutamista niin en ymmärrä, miksi joku muu tekee niin :D

Ensimmäinen tunti meni tasontarkistukseen hyppy-ympyrällä, puomilla ja kepeillä. Veka aloitti näyttämällä mallia hypyillä, koska se on niitä tehnyt ennenkin. Koira siis hyppäsi neljää hyppyä ympyränä, ohjata piti keskustassa paikallaan seisten. Tämä oli meille ihan pala kakkua. Noottia tuli vain siitä, että aloin huiskia kädellä ylös hypyn kohdalla ja laskea sitä hyppyjen välissä. Ohjauskäsi pitäisi pitää ihan paikallaan. Veka heitti kärrynpyörää ilosta saadessaan pitkästä aikaa ihanan, ihanan tennispallon.

Puomia lähestyttiin huomattavan viistosti, alastulon sivulla oli hyppysiiveke estämässä sivusta hyppäämistä. Ensimmäisellä kerralla Veka kiersi lenkin ja hyppäsi kontaktin yli sitten toiselta puolelta :D Toisella toistolla samoin ja hätiköi vielä niin, että lipesi nousevalla osalla ja mätkähti maahan. Ohjasin sitten huolellisemmin, niin onnistui. Alastulot olivat aika hyviä! Veka hiipi kyllä, mutta ei pysähtynyt ennen kuin oli etutassut maassa. Juoksin reippaasti edelle ja vapautin heti kun oli oikein.

Rakennettiin neljän hypyn perussarjakin. Veka hyppeli sitä tietysti oikein hyvin. Jätin tennispallon palkaksi ja hyvin kelpasi, vaikka pallo möllötti paikallaan.

Kepit. Lähetin kepeille suoraan ja jäin taakse. Kepeiltä putkeen ja pallopalkka putken taakse. Ensimmäisellä yrityksellä Veka jäi himmailemaan ja meinasi taas jättää pari viimeistä väliä pujottelematta. Meni sitten kuitenkin. Seuraavat toistot jo paremmin ja aika kivalla vauhdilla. Sitkeästi taakse jäämällä ja eteen palkkaamalla pitäisi työstää itsenäistä pujottelua.