Taas Tallilla. Flora ensin. Lämmiteltiin putkeen irtoamisella parin hypyn kautta. Ensin ei tajunnut, sitten alkoi sujua. Naruleluleikkiä.

Kepeillä kohtasimme suuria vaikeuksia. Panin verkot, mutta jätin keskeltä muutaman pois. No, Tallin verkothan ovat vänkyräiset eikä kaikissa ole edes kiinnikkeitä, vaan ne rötkähtelevät koiran päälle. Flora tuli tyhjästä välistä pois haluamatta ahtautua enää loppupään häkkyröiden väliin. Heittelin sitten verkot veks kokonaan, mutta Flora ei pujotellut enää kättä seuraamallakaan. Kokeiltiin hihnassa, mistä Flora hermostui. Kokeiltiin vinokeppejäkin, mutta niitä se ei halunnut mennä lainkaan. Demarilla on hyvät suorat verkot, pitää kai tehdä keppejä vain siellä.

Keinu meni ilahduttavan hyvin. Flora juoksi reippaasti puoliväliin ja painui matalaksi odottamaan keinun laskeutumista, sipsutti sitten alakontaktille nakkia hakemaan. Naksuttelin samalla tavalla puomin ja A:n alastuloa. Muuten hyvä, mutta Flora karkailee kontakteille itse nakkia kerjäämään. Komensin odottamaan ja menemään vasta luvalla. Loppuun vielä putken, parin hypyn ja pussin suoraa muutama kerta ja loppuleikit. Harmittavasti meni aikaa keppien kanssa ähräämiseen.

Veka lämmitteli vetämällä pari kertaa kepit niin, että jäin taakse seisomaan ja kannustin kepit-kepit-kepit. Hyvin meni, mitä nyt Veka pysähtyi viimeiseen väliin katsomaan, missä pallo, ja kääntyi siitä pois kun heitin palloa mihin sattuu. Mutta hyvin siis eteni :)

Sitten haettiin revanssia siitä hyppelystä, johon hyllytettiin Janakkalassa. Kyllä, olen pitkävihainen ja mietin sitä vieläkin iltaisin kun en saa unta. Katsoin yhden osaavan agistin blogista, että siihen pitää tehdä takaakierto, valssi ja jaakotus. Tehtiin vain kahdella hypyllä. Veka lähti takaakiertoon hyvin, mutta jaakotukseen heikosti. Ensin ei lainkaan, sitten väärän siivekkeen ympäri. Kyllä se siitä sitten lähti sujumaan, kun sain pallotettua oikeaan paikkaan toisen hypyn jälkeen eteeni (siihen kuviteltujen keppien suuntaan).

Katsottiin myös merkkausta. Lähetin Veka putkeen. Sen tullessa ulos merkkasin ponnistuspaikan melkein pitkittäin putkeen nähden sijoitetulla hypyllä ja jatkoin matkaa seuraavalle hypylle. Ensimmäisellä kerralla tiputin nakkipalkan merkkauskohtaan, mutta Veka juoksi sen yli ja teki juuri oikein. Ja monta kertaa peräkkäin yhtä hyvin. Tosin linja oli melkein suora. Sitten tuli vaikeampi, kun yritettiin samaa hyppyä toiseen suuntaan ja Vekan olisi pitänyt tulla siivekkeen ohi. Pysyin siis samalla puolella. Tämä olisi nyt juuri sellainen hyppy, jolla hyllyttäisimme kisoissa! Ja niinpä Veka hyppelikin sitä väärinpäin! Yritin haltuunottoa vastakädellä, ei meinannut mennä läpi. Onnistui sitten ja lopetettiin siihen. Huh, lisää tätä. Naksuttelin loput nakit Vekalle kontakteilla.