Demarilla SR:n kanssa. Tehtiin SM-kisojen minien finaalirataa hiukan alusta ja lopusta lyhennettynä. Tai Flora nyt ei tehnyt ihan koko rataa... Flora aloitti kepeillä, taas kaikki verkot paikoillaan. Joo, meneehän se niitä hyvin. Tehdään varmaan vähän vielä kaikilla verkoilla ja aletaan sitten poistella yksi kerrallaan.

Keinua ja kontakteja, nekin hyvin ja ei niissä sen kummempaa. Pitäisi varmaan edetä niissäkin johonkin.

Sitten ns. rataa eli muutaman esteen pätkiä. Oli hyppyjä, putkia, rengas, pituus, muuri, eikä kaikki pelkkää suoraan posottamista vaan vähän mutkiakin matkassa. Flora veti tosi hyvin, jopa 90 asteen kulman hyppyjen välissä. Ja kokopitkän pituuden, jota ei ole tainnut vielä tehdäkään... Vaikea kohta oli laaja kaarros pituudelta hypyn kautta renkaalle, Flora ei tullut mukaan vaan sinkoili renkaan sijasta maata kiertävälle radalle. Onnistui vasta kun tein puolenvaihdon ennen rengasta ja blokkasin sinkoilureitin. Huomaa: Flora ei tule liikkeen mukaan niin herkästi kuin Veka, ohjauksen pitää olla selvä. Flora ihan oikeasti myös kuuntelee käskyjä... Kokonaisuutena tosi hyviä ratapätkiä!

Vekan kanssa sitten koko rataa. Heti alussa hyppy ja takaakierto melkein vierekkäin olevilla hypyillä. Tämä yllättäen onnistui laakista takaakiertoon lähettämällä ja valssilla. Sitten A, sitten se Thö Ongelmakohta. Hyppy suoraan, takaakiertona siitä 90 asteen kulmassa oleva hyppy, ja siitä suoraan hypyn takana olevaan putkeen. Ensin lähetys hyppyyn, lähetys takaakiertoon, lähetys takaaleikkauksella putkeen. Sitten oli paljon sulavampi persjätöllä. Jotenkin hidasta ja kankeaa, monen monta hyppyä väärään suuntaan ja kämmäilin hartaasti itse pyörimällä kuin puolukka esteiden välissä hahmotusvaikeuksineni. Yritettiin myös pakkovalssina niin, että menin hypyn toiselle puolelle, mutta vaikka sain pakkovalssin suurin piirtein oikein, tässä nyt tuli taas se pakkovalssivamma ja vanha ongelma, että en saa Vekaa tulemaan kohti. Se katsoi ja kierteli hypyn väärälle puolelle saadakseen riittävän välimatkan.

Putkesta juostiin keppien ja hypyn välistä hyppäämään toisen kepin tasalla oleva hyppy, siitä kepeille. Niistin ensimmäiseen väliin. Veka pujotteli loppuun kun kipitin vieressä, sain myös tehdä persjätön loppuun. Siitä hyppy, rengas, putki, muuri suoraa posotusta. Kurvi keinulle, puomin alle putkeen, pituus, uukkari puomille ja viimeisenä pussi. Lopussa ei ollut kummempaa. Ensin Veka kaatoi pituuden palikan, tein liian tiukan kurvin sen hypätessä.

Hinkattiin vielä jotain pientä ja sitä A:n ja putken välistä hyppelyä, Veka alkoi jo ottaa päähän koko kuvio. Niin minuakin, mutta juuri näitä pitäisi niin paljon hinkuttaa, koska juuri näihin hyllytämme kisoissa... Kokonaisuutena kuitenkin hyvä treeni!