Maanantaina Floran kanssa Tallilla. Varasin mukaan ison kasan pieniä nameja (kolmeen tai neljään osaan pilkottuja Mini-Froliceja). Halliin mentiin ns. ryminällä ja hallissakin huudeltiin, mutta heti kun Flora oli hetken hiljaa, naksautin ja annoin namin. Jatkoin naksu + maksulla sen aikaa kun vaihdoin kengät, verkotin kepit (Tallille oli tullut hyvät suorat verkot) ja juttelin viereisellä kentällä treenailevan PP:n kanssa. Flora ymmärsi muutamalla naksulla, että huutamisen ja rynnimisen sijasta on kannattavaa istua, seisoa tai maata lähellä hiljaa. Naks naks. Koko treeni selvittiin ilman kenenkään hermojen menetyksiä, vahvistamalla oikeaa toimintaa ja jättämällä väärä toiminta huomiotta.

Kepit. Verkoista jätin yhden pois, ja Flora juoksi tyhjästä välistä suoraan ulos. Oho ja uudestaan. Tehtiin noin viisi kertaa, loput toistot hyvin tyhjästä välistä huolimatta. Narulelupalkka. Narulelutilanteemme alkaa olla kriittinen, nartsa hajoaa käsiin. Jospa Veka voittaisi uuden viikonlopun kisoista, nykyisetkin narulelut ovat kaikki kisavoittoja...

Kontaktit. Otettiin askel eteenpäin ja tehtiin koko puomi, ihan reippaalla vauhdilla kipittäen. Flora pysähtyi loppuun 2 on/2 off! Hienoa :) Heiluin sinne tänne ja naksutin pysymisestä, tosi hyvin pysyi! Jokusen kerran lipsahti pois kun heilautin namikättä vahingossa hämäävästi. Tosi hyvä juttu. A:lla Flora ei ensin saanut vauhtia stoppaamaan, toisella ja seuraavilla toistoilla onnistui tämäkin ja hyvin pysyi. Sitten keinulle, ja tässäkin reippaasti vauhtia... Flora kipitti ylös ja keinu heilahti alas nopeasti, mutta Flora jäi silti hienosti kontaktille. Seuraavalla toistolla se sitten vähän jumitti, mutta sitä seuraavilla tuli reippaasti. Viimeisellä toistolla vapautus leluun ja kontaktiosion loppuleikit.

Sitten ohjauksiin. Takaakiertoa on tehty yksittäisenä, nyt sitä otettiin vauhdissa pienessä ratapätkässä. Kolme hyppyä, joista viimeinen takaakiertona, siitä putkeen. Rimat 45 sentissä. Heti kaikki oikein! No ei sitä sitten hinkattu enempää kuin kolme kertaa. Otettiin toisinpäin eli putkesta takaakiertohyppy ja kaksi suoraan. Nyt tulikin ongelma, Flora juoksi putkesta selkäni taakse haukkumaan ja sitten takaisin putkeen, parikin kertaa. Oho ja uudestaan. Jouduttiin siis tekemään useamman kerran, että onnistui. Sitten vielä samalla pätkällä putkesta hyppy suoraan ja seuraava hyppy valssilla, persjätöllä ja takaaleikkauksella. Kaikki heti oikein :) Hyvä Flora :)

Aikaa ja nameja oli vielä, joten tutustuttiin pöytään. Flora loikkasi maksipöydälle ennen kuin ehdin sanoa mitään. Lähetin pöydälle osoittamalla ja sanomalla "pöytä", naksuttelin pöydällä olosta ja kutsuin pois namikäteen "tule"-kutsulla.