Veka oli jotenkin kauhean kiva ja fiksu tänään agitunnilla! Tehtiin muutamaa tekniikkaharjoitusta. Lähetys U-putkeen, siitä hyppy pakkovalssilla. Hermostuin heti pakkovalssista. Tänään Veka kuitenkin jostain syystä osasi tehdä sen. Tehtiin ensin muutama kerta tiputtamalla pallo merkkauskohtaan siivekkeen taakse. Sitten kokonaan. Mentiin oikein :) Piti vain muistaa merkata reilusti siivekkeen ulkopuolelle niin, että koira oikeasti näkee sen.

Sitten jatkettiin pakkovalssihypyltä kaksi hyppyä suoraan irtoamisharjoituksena, Riikka palkkasi hyppyjen takana. Vekalla ei ole varsinaista eteenmenokäskyä agissa enkä ole oikein halukas näkemään vaivaa sellaisen opettamiseksikaan, koska en keksi sille muuta käyttöä kuin loppusuorilla, ja Veka joka tapauksessa juoksee suoraan eteenpäin kun itse juoksen suoraan eteenpäin. Huutelin siis hyppyä ja kipitin.

Viimeiseksi sama pätkä, mutta ennen putkea lisänä A. Se meni, no, ihan ok. Veka ei oikeasti osaa kontaktia. Se pysähtyi esteen päälle katsomaan, mitä teen. Hiipi alas. Jäi kyllä kontaktille oikein. Kun jäin taakse, Veka ei mennyt ollenkaan alas. Ei mikään ihme huomioiden, millaista sillisalaattia kontaktien tekeminen on ollut. Pääperiaate eli pysähtyminen Vekalla kuitenkin on selvillä, se ei vain osaa sitä itsenäisesti.

Loppuun tehtiin puolikkaita keppejä verkoilla. Muutaman kerran Veka hyppeli verkkojen yli. Sitten pysyi karsinassaan. Teki tosi hyvin, haki aloituksen tietysti ihan mistä vaan kun väärinkään ei päässyt aloittamaan. Omaa vuoroa odotellessa tein sylikäännöstä, poispäinkäännöstä ja vastakädellä kuljetusta ilman esteitä, tavoitteena saada Vekaa vähän enemmän kiinni käteen.