Lauantaiaamuna sain nukkua, Flora hyppi päälläni vasta puoli yhdeksältä ja tunki sukkaa naamalle vetoleluksi kun vähän silmiä raotin. Kun käy riehuttamassa sen heti aamusta, saa olla lopun päivää jokseenkin rauhassa. Siispä auton nokka Demaria kohti.

Ensin höyryjen päästelyä putkeen pinkoilulla. Sitten menin hakemaan keppeihin verkkoja, mutta Flora meni keinulle seisomaan toiveikkaana, joten tehtiin sitten keinua ensin. Joku viisi kertaa. Nyt sain Floran alas asti palkattavaksi alakontaktilla, ei nameja keinun päällä. Pari kertaa mentiin jopa pysähtymättä. Kyllä se tästä.

Keppejä verkoilla, viitisen kertaa. Uskalsin panna palkkakalkkunaa kippoon keppien päähän. Se toimikin, Flora ei yhtään yrittänyt varastaa. Siellä se sipsutteli verkkojen välissä.

Kontaktien kanssa kämmäiltiin, tehtiin puomia kokonaisena, ryysittiin liikaa ja Flora pompahteli maahan tai jäi kontaktille kökkimään. Ei se osaa, pitäisi keksiä harjoitteluun joku kontaktiksi kelpaava muu kuin este niin tulee enemmän onnistumisia ja vähemmän virheitä. Onneksi kalkkuna loppui kesken eikä päästy enää A:ta vääntämään. Puomilla tapahtui muuten jotain häkellyttävää: yritin saada Floran tulemaan namikäteen kiinni ja lähtemään siitä hallitusti, mutta se vilkaisi nameja, hylkäsi ne ja rynni puomille. En muista, että Flora olisi koskaan jättänyt nameja ja mennyt tekemään jotain muuta. Ihan kivasti kierroksia siis kerää esteistä...

Kokeiltiin rengasta + putkea, mutta rengas piti ensin kerrata muutaman kerran yksinään, Flora yritti kiertää sen kokonaan ja hyppäsi sitten välistä. Teki sitten oikein. Kentällä oli myös hyppysuoria ja päässä mutkaputki, joten vedettiin loppuun niitä muutama kerta leluriehupalkalla. Hypyt olivat maksikorkeuksilla, Flora hyppeli niitä hyvin. Vain yhdessä lähdössä tippui yksi rima. Ja ennen kaikkea se ei yrittänytkään kiertää esteitä.

Itapäivällä Veka lähti Kyötsyn kentälle tokoilemaan. Sain peruutuspaikan huomiseen tokokokeeseen sinne, joten käytiin siellä kertailemassa tokoliikkeet ja tekemässä parit paikkamakuut. Vein ensin kentälle hyppyesteen, noutokapulan ja jemmaan kaksi palkkapurkkia. Nyt Veka luulee, että Kyötsyssä kasvaa vaahteranlehtien alla Shebaa.

Veka punki intopinkeänä kentälle. Otin muutaman perusasennon ja palkkasin pallonheitolla. Sitten mentiin paikkamakuuseen. Hienohäntä-Veka ei mennyt käskyllä maahan, nurmikkohan oli kostea ja viileä, yyh. Tässä nyt kuitenkin sentään on nurmikko eikä sorapohja, eikä Vekan ranneanturoissakaan ole enää mitään vikaa, joten sillä syyllä ei nyt voi lintsata. Kysyin Vekalta, mitä ihmettä, ja otin uuden perusasennon. Annoin käskyn noin tuplavoimalla edelliseen verrattuna, ja Veka painuikin maahan. Yhtä päättäväisesti PAIKKA, ja menin kopin terassille piiloon. Otin sekkarilla aikaa, että tuli varmasti kolme minuuttia. Välillä kurkkasin varovasti, Veka makoili sfinksinä paikallaan. Palasin koiran viereen, perusasento ja vapautus purkille. Hyvä hyvä!

Sitten pari pallonheittoa ja liikkeisiin. Seuraaminen oli ihan kamalaa. No aika pahaa se on aina, mutta huh huh, kuin olisi yrittänyt kävelyttää syliin kiipeävää punajättikengurua. Kontakti kuitenkin veitsellä leikattavaa ja teki perusasennot, joten näillä mennään, ei mitään vääntöjä kokeen alle. Pallopalkka. Liikkeestä maahanmeno oli moitteeton (pois lukien se seuraamisen kauheus), annoin varmuuden vuoksi tosi voimakkaan käskyn. Pallopalkka. Luoksetulossa taas pallonheittostoppi. Liikkeestä seisominen oli hyvä! Pallopalkka.

Noudon otin kokonaisena, vaikka olisi varmaan kannattanut vauhtipalkata, palautus oli niin huono. Pallopalkka. Kaukoissa Veka ei taas mennyt käskyllä maahan. Oho ja uusi perusasento. Nyt annoin kaukot-käskynkin tosi painokkaasti, Veka meni maahan. Teki kaukot ok, pallopalkka toisesta ylösnoususta. Hyppy oli vaikea, Veka hyppäsi kyllä, mutta jäi seisomaan, ja toisella istu-käskyllähän se ei istu vaan hyppää takaisin. Uusittiin tämä, nyt annoin istu-käskyn vasta kun Veka oli kääntynyt enkä liian ajoissa. Nyt onnistui. Pallopalkka. Loppuun tehtiin vielä toinen paikkamakuu, lymyilin A-esteen takana. Tässä ei ollut mitään ongelmaa. Ihan kivasti siis meni. Mutta jos huomenna sataa ja maa on oikeasti märkä niin heippa.