Flora agisteli taas Tallilla. Kaikki Onnistui :) Ensin tietysti putkiriehuntaa. Hyppyjen kautta eri suunnista meni hyvin.

Keppejä verkoilla. Yhtä verkkopalaa ei löytynyt, joten keskelle jäi yksi "tyhjä" väli. Ensin Flora pysähtyi ihmettelemään sitä, mutta näytin että jatka vaan. Seuraavilla toistoilla Flora meni kuin tässäkin olisi ollut verkko. Hyvä vauhti ja verkkojen ansiosta kepeille voi lähettääkin eri kulmista. Onpa kätevää.

Kontakteja tehtiin vähän järkevämmin. Otin naksun ja menin puomin alastulon viereen, Flora hyppäsi ylös. Jumitti ensin, mutta vähän liikuskelemalla sain sen etutassut maahan, tästä heti naks. Naksutin neljä toistoa 2/2, sitten viidennellä heitin namin kauemmas. Flora haki sen ja kipitti heti uudestaan kontaktille, nyt suoraan 2/2. Naksuttelin vain sanomatta mitään. Flora kiepahti alastulon sivusta ylös ja oikein alas sekä puomille että vielä helpommin A:lle.

Keinulla saatiin hyviä toistoja, ensin piti vähän jumittaa, mutta sitten muutaman kerran päästiin pysähtymättä alas asti. Auttoi kun otettiin hiukan vauhtia enkä itse pysähtynyt.

Sitten ohjauskuvioihin. Takaakiertoa yhdellä hypyllä, vähän hahmotusvaikeuksia ja vaatii vielä liioitellun selvän ohjauksen. Hypyltä kääntöjä putkeen, ensin takaaleikkauksella ja sitten persjätöllä. Flora teki koko ajan oikein. Ohjauksen pitää vain olla tosi selvä. Aikaa ja nameja oli runsaasti, joten katsottiin valssiakin, kahden hypyn kautta putkeen kääntönä. Tämäkin vaan koko ajan oikein! Loppuun vielä sylkkärin alkeita, ilman hyppyä. Flora pyörähti hyvin myötäpäivään, mutta ei meinannut pyöriä vastapäivään.