Keskiviikkona mentiin molempien koirien kanssa Tallille.

Vekalle keppien korjaussarjaa. Muuten olisi ehkä voinut antaa nyt niiden olla, mutta kun on kisat taas lauantaina. Veka voi väistellä keppejä, koska ahistaa. No nyt sitä ei ainakaan ahistanut tippaakaan. Sijoitin kepit kahden putken väliin ja lähetin putkeen, kepeille ja putkeen palkaten heittämällä pallon putken päähän. Jäin itse heti taakse, mutta kannustin koko matkan huutamalla KEPITKEPITKEPIT. Veka meni aina reippaasti kepeille ja tänään pystyi tekemään ne joka kerta yksin loppuun asti. Varmaan siksi, että edessä oli putki kyylättävänä? Kokeilin myös lähettää takaaleikkauksella ja persjätöllä, irrota pitkälle sivulle, juosta pitkälle eteen. Ainoa ongelma oli liian pitkälle eteen meneminen, Veka jätti viimeiset välit tekemättä ja juoksi perään. Muuten tänään pujoteltiin ongelmitta. Joskin hyvin hitaasti varsinkin loppua kohden, kymmeneen minuuttiin ehtii aika monet kepit...

Sitten asensin keppeihin verkot ja nakkelin samalla Vekalle palloa. Lopuksi kokeilin vielä muutaman kerran yhdellä hypyllä päällejuoksu-persjättöä eli saksalaista. Se meni hyvin.

Flora teki vähän kaikkea. Aluksi hypyn tai parin kautta putkeen ja narulelulla riehumista. Sitten keinulle. Mentiin reippaasti ottamalla hiukan vauhtia, ettei Flora jumittaisi keinun päälle. Senhän sitten arvaa, miten siinä kävi. Kyllä vain, lentokeinu. Hupsis ja uudestaan. Ja nyt tietysti jumitettiin. Ei kuitenkaan mitenkään vakavasti, ja seuraavat toistot tultiin jo reippaammin. Flora pysähtyy hyvin alakontaktille nakkia syömään, ei yritä enää hyppiä pois.

Kontakteja kuten viimeksikin, puomilla ja A:lla sivusta ylös ja naksuja 2 on/2 off. Flora meni reippaasti heti oikein, erittäin hyvä.

Kepit. Jätin kolme verkkopalaa pois, mutta Flora livahti targetille välistä, jossa puuttui verkko molemmilta puolilta. Lisäsin siihen palan niin, että vain oikealta puuttui kaksi palaa. Nyt hyvin.

Ohjauksista kahden hypyn väliin ensin takaaleikkausta, sitten persjättöä, sitten valssia. Kaikki vaan koko ajan oikein! Lopuksi vielä kahden hypyn ja renkaan kautta putkeen ja loppuleikit.