Vekan maanantaiagi. Tehtiin rataa. Alkusuoralla hyppy, pituus, muuri, kepit, U-putki. Kepeillä pukkasi taas ongelmaa. Veka yritti lintsata sekä ensimmäistä että viimeistä väliä ja hidastui kerta kerralta, ensimmäinen toisto oli kyllä Vekaksi aika mahtavan nopea. No joo, mutta siitä putkiloon, josta puomille. Puomilta piti kiepauttaa puomin alla olevaan putkeen. En ensin tajunnut vaihtaa puolta puomille vaan Veka joutui odottelemaan alasmenokontaktilla, että kiersin sen editse... sama muuten kävi lauantaina kisoissa, voi synti ja häpeä :D Ja tästäkin saatiin ongelma aikaan kun kiepautin Vekan pari kertaa putken sijasta takaisin puomia toiseen suuntaan. Ja taas nauratti :D

No, päästiin sinne putkeenkin sitten. Putkesta kolme hyppyä ympyrän muodossa, koira piti saada irtoamaan kauimmaiselle juoksematta itse sinne asti, koska piti ehtiä valssaamaan kolmannen ja neljännen hypyn välissä ja ohjaamaan A:lle (se putki oli tyrkyllä). Vekahan ei nyt mikään irtoamisen piirinmestari ole, mutta hyppäsi kyllä kun vain rintamasuuntani oli hypylle – jos käännyin liian ajoissa, se kiersi hypyn. Valssin piti olla ajoissa, jotta koira sai järkevän linjan neljännelle hypylle. Sain valssin melkein oikein, mutta meinasin pari kertaa itse törmätä hyppyyn ja kerran Veka joutuikin kiertämään sen kun en antanut tilaa. Päästin sitten tästäkin A:lle ja rengas-keinu-loppusuoralle. Kiva rata oli, vähän haastetta, mutta ei mitään ylivoimaista :)

Floralle tein yhden janan treenin, jälki numero 40. Kymmenen metrin jana ja puoli tuntia vanha muutaman kymmenen metrin pätkä, monta mutkaa, yksi kulma, lopussa keppi. Flora ponkaisi ensin vinoon oikealle. Eiku takasin. Sitten vinoon vasemmalle. Eiku takasin. Kolmannella yrityksellä se pinkoi hienosti ihan suoraan, nappasi jäljen ja lähti painelemaan jälkeä pitkin turkki putkella, mutta niin tarkkaan varmaan itsekin hämmästyi. Keppi ja bileet. En hirmusti jaksa ottaa stressiä siitä, että Flora on nyt mennyt janalla mihin sattuu. Jäljenhän se nostaa aina ja on nyt jäljestänyt niin hyvin. Eikä se ota nokkiinsa janalla palauttelusta, vaan lähtee nyt intopinkeänä aina uudestaan. Antaa mennä vaan :)