Floralle taas haisteluita. No niin. Homman nimihän on siis se, että nähdessään nameja Flora heittää volttia ja nähdessään naksun se tietää, että pitää tehdä JOTAIN niin saa niitä nameja, ja Flora kun tekee ensin ja miettii sitten niin sheippaaminen on yleensä aika kaaosta, vielä kun Flora vain lisää volaa heti kun vahvistetiheys tippuu. Loppui siis taas kädet kesken kun yritin yhtäaikaa pitää naksun valmiina, namit toisessa kädessä ja pienen muovipussin auki niin, että koiran kuono mahtuisi sinne – koiran kiipeillessä syliin, kärkkyessä nameja ja kohdistaessa muovipussiin erilaisia enemmän tai vähemmän väkivaltaisi toimintoja. Flora siis ruttasi pussia, jota jouduin oikomaan lihapullaisin käsin, mikä on haistelun kannalta vähän huono juttu. Saatiin kyllä hyviä toistoja. Mutta vaihdoin sitten pussin purkkiin, jossa oli hajustettu kolikko. Flora luonnollisesti töni purkkia nurin, mutta monta kertaa myös työnsi kuononsa juuri oikein purkin suulle. Taidetaan siis jatkaa haisteluita mieluummin purkilla.

Siirryttiin ulos kolikkoa etsimään. Jätin Floran maahan ja menin viemään kolikon asfaltille pysäköidyn auton taakse niin, ettei Flora nähnyt, mihin panin sen. Annoin Floran nuuhkaista purkkia ja lähetin sen etsimään. Sinne singahti ja singahteli taas pitkin poikin suunnaten taas nurmikolle, huikkasin välillä lähemmäs. Sitten se tuli kolikolle, haistoi sitä ja pysähtyi. Käskin maahan ja menin palkkaamaan kehumalla ja antamalla nameja maasta etujalkojen välistä. Hyvä Flora! Etsii hienosti mitä vaan.

Veka lähti taas tokoilemaan, kimppatreenit MS:n ja SA:n kanssa. Otettiin heti ryhmäpaikkamakuu. Menin auton taakse piiloon (ei oman auton). Parin minuutin päästä kaverit vinkkasivat Vekan nousseen! Porsas seisoskeli siellä kuin ei mitään! Kävelin Vekan luo ja kyselin harmistuneena että mitäs tämä tämmöinen on. Käskin maahan, Veka painui matalaksi onnettoman näköisenä. Menin vielä hetkeksi piiloon, sitten takaisin riviin. Kehaisin Vekaa palatessani, nyt on hyvä. Koirat ylös, kehut ja pallopalkkaa.

Palloteltiin ja mentiin tekemään liikkeitä. Pieni seuraamiskaavio, oikein hienoa seuraamista! Liikkeestä maahanmeno moitteeton. Luoksetulossa ei oikein ollut vauhtia, menin vain 20 askelen päähän ja Veka ennakoi stoppia, mikä oli tarkoituskin, jotta se ylipäänsä pysähtyisi. Jäi eteentulossa kauas ja perusasento ihan päin pers. Liikkeestä seisomisessa pysähtyi etupäällä, mutta takatassut jatkoivat vielä askelen... Nouto ihan normisettiä, muuten hyvä, mutta tooosi hidas palautus ja jäi kauas. Kaukot ok. Kaikissa liikkeiden väleissä kehut + pallon heittelyä. Ja hiekkakenttä rapsi anturaa taas. Olin tyytyväinen, Veka ei varsinaisesti ryssinyt mitään ja oli tosi kiva ja reipas! Niin, paitsi se paikkamakuu. Mietin, uusisinko sen vielä, mutta en sitten kuitenkaan uusinut, koska olinhan päässyt jo puuttumaan nousemiseen ja sen jälkeen Veka pysyi. Huomenna on agikisat ja perjantai on koirien vapaapäivä kun käyn ratsastustunnilla, joten tässä oli sitten meidän treenit ennen koetta...