Flora treenaili agia sunnuntaina Demarilla. Aloitettiin taas putkilla, pussilla ja riehuleikillä.

Sitten asiaan eli keinulle. Houkuttelin Floraa nakeilla ja kevensin alastuloa. Flora tuli hyvin puoliväliin, mutta epäröi ja hyppäsi välillä pois kohdassa, jossa keinu lähtee liikkeelle. Otettiin vaan reippaasti uudestaan, en pitänyt Florasta enää kiinni kun ilmankin pärjättiin. Keinulta päästyään Flora rynni karkuun, koska keinu palautuessaan lähtöasentoon tietysti pamahti. Demarilla on kyllä varsin kiva keinu, joka ei keinonurmella kovaa rämähtele. Mutta aina nakkia nähdessään Flora rynni takaisin keinulle. Mentiin ehkä kymmenen kertaa ja viimeisellä jo niin, etten keventänyt alastuloa lainkaan vaan Flora jumitti matalana keinun laskeutuessa ja tuli nakkien perässä oikein alakontaktillekin. Keinua tehtiin nyt vasta kolmannen kerran, joten tähän voi olla todella tyytyväinen! Hyvä Flora!

Jatkettiin kontakteilla eli puomilla. Alastulolle namikippo, johon lisäilin nameja koiran ollessa 2 on/2 off. Flora meni puomin hyvin, mutta sama juttu kuin viimeksi eli hyppäsi heti alastulolta maahan, jos en heti ollut vieressä. Sijoitin estesiivekkeet kummallekin puolelle alastuloa estämään. Toimi ihan ok.

Nyt oli A-estekin saatavilla eli lisää kontakteja. Kippo taas alastulolle. A meni heti hienosti, Flora ei yhtään ämpyillyt vaan kipitti reippaasti ylös ja jäi alastulolle 2 on/2 off. Jee :) Tätä ei siis montaa kertaa turhaan hinkattu.

Renkaan jätin meditasolle ja hyppelytin Floraa noin kymmenen kertaa. Muutaman kerran kiersi tai hyppäsi sivusta, mutta suurin osa ihan oikein ja paljon reippaammin kuin viimeksi. Hyvin edistytty siis tässäkin!

Kepit. Namikäden perässä pujotellen taas. Tästä tulee isoin projekti, namikäden seuraaminen on kuitenkin niin iso apu ja vaikea häivyttää... mutta tuskin vinokepeistä tai verkoista olisi sen helpompi eroon päästä.

Viimeiset nakkipalat sijoitimme takaakiertoon. Vuoroon kummankin siivekkeen ympäri yhdellä pienellä hypyllä. Vähän oli vaikeuksia hahmottaa. Flora tiputti 45 sentin rimaa, laskin sen sitten suosiolla 35 senttiin.

Viimeiseksi kunnon taisteluleikit palkaksi "radasta" eli suorassa linjassa hyppy, suora putki ja pussi. Jätin Floran hypyn taakse ja menin putken viereen kutsumaan. Meni hienosti joka kerta, mentiin neljä kertaa. Tosi hyvät treenit taas! Alkeissa kun ollaan niin joka kerta saa iloita edistysaskelista.