Mutta ensin Floralle nuuskintatreeni. Kuono meni hyvin purkille ja naks. Voisi kaiketi alkaa miettiä tähän käskysanaakin jo. Sitten kolikon kera pihalle. Flora maahan, menin nakkaamaan kolikon parkkiksen sorapohjalle. Annoin taas nuuskaista purkkia ja lähetin etsimään. Tässäkään ei ole vielä omaa käskysanaa, huiskaisin vain lähtöluvan. Flora pinkaisi taas johonkin kymmenen metrin päähän kun kohde olisi ollut muutaman metrin päässä. Ilokseni se luopui nyt nurmikosta ja etsi vain sorapohjalta. Kutsuin sitä taas välillä lähemmäs. Heti rahalle osuttuaan se pysähtyi, käskin maahan ja menin palkkaamaan. Hyvä Flora!

Sitten Vekan kanssa Tallille agikisailemaan kaksi starttia TamSKin iltakisoissa. Tuomarina oli Kari Jalonen. Ensin oli agirata, joka tuntui tosi kivalta... mietin, missä se källi on. No, meille se källi oli aivopieruohjaus :D Ensin kolmen hypyn kaarteen kautta putkeen, hyvä. Kahden hypyn uukkari valssilla, hyvä. Puomi hyvä. Joku hyppy, keinu, taas se kahden hypyn uukkari ja putkeen, tämäkin vielä hyvä. Putken jälkeen olisi pitänyt tehdä valssi tai persjättö, mutta hidastelin ja jouduin takaaleikkaamaan. Veka ei irronnut hypylle, taisin itse asiassa olla niin pahasti sen tiellä, että työnsin sen hypyn ohi ja seisoin siinä sitten hihkumassa hyppyä, jolloin Veka luonnollisesti hyppäsi väärään suuntaan. Täysin omaan piikkiini menee siis tämä hylleröinen. Loppurata meni hyvin, oli hyppyjä, A, kepit, rengas, hyppy. Näillä ei kummempaa. Kontaktit tosi hitaat mutta eipä tullut niistä virheitä.

B-kisa oli hyppyrata. Se näytti aika epätoivoiselta, ja arvelin etukäteen eksyväni kuitenkin hyppyviidakkoon. Heti alussa oli hyppy ja rengas peräkkäin, siitä 90 astetta hypylle, 90 astetta toiselle hypylle ja tiukkana uukkarina kiepautus putkeen. Suurin piirtein joka toinen koira taisi mennä ansaan eli renkaan jälkeiseltä hypyltä putkeen. Meillä ei ollut tässä ongelmaa, Veka tuli hyvin liikkeeni mukana hypylle ja kun se ei näin pienissä kuvioissa ehdi ottaa vauhtiakaan niin ei singahdellut mihinkään. Putkesta hyppy ja hyppy, siitä piti kaartaa 90 astetta umpikulmassa kepeille, mutta suoraan edessä oli radan viimeinen hyppy. Kepeille ohjaus oli myöhässä kun juoksin vain koiran vieressä eteenpäin ehtiäkseni niistämään sen ensimmäiseen keppiväliin. Veka oli hyvässä vauhdissa menossa loppuhypylle ja kääntyi viime hetkellä rääkäisystäni takaisin. Pidin tätä varmana kieltovitosena. Kepit menivät oikein! Niiden jälkeen kaksi hyppyä vierekkäin, ensimmäinen suoraan ja toinen takaakiertona, tähän valssasin onnistuneesti enkä saanut edes blokattua koiran linjaa pituudelle... sitten laajassa kaarteessa muuri ja kaksi hyppyä loivana serpentiininä, nämä menivät oikein, vaikka jälkimmäisellä palloilin taas tiellä ja Veka joutui hyppäämään aika tiukasti, rima kuitenkin pysyi. Tästä puolipimeä putkikulma, sekin hyvin. Putkesta käytiin silmukkana hypyllä ja siitä loppusuoran hypyille, näissä ei ongelmaa. Sitten kaverit tulivat onnittelemaan nollasta ja sain tietää, että kieltoa ei tuomittukaan! Eli tästä toinen LUVA ja samalla B-kisan voitto, joka oli ensimmäinen voittomme agissa :) Aikamme oli 39,06 ja tulos -3,94. Oli kyllä kiva kisailta, molemmat radat menivät oikein sujuvasti! (Pois lukien se takaaleikkauskupru.)