Kipaisin Floralle iltapäivällä nopean jälkiharjoituksen, numero 41. Taas sellainen kymmenen metrin jana ja muutaman kymmenen metrin puoli tuntia vanha jälki, joka mutkitteli loppukepille. Ja taas jäljennosto ihan hanurista. Nyt Flora kylläkin lähti janalla tosi hyvin, ihan suoraan jäljelle asti, se oli tässä hyvää! Mutta sitten teki taas tämän eli koukkasi takajäljen puolelle ja jäi siihen pyörimään, punki takajäljen puolelle, mutta ei edes lähtenyt jäljestämään sitä vaan häröili ympäriinsä. Mikähän ihme tähän on nyt tullut. Odotin vain liinan päässä. Kun Flora ei liinaa takajäljelle saanut, se vain kääntyi ja lähti jäljestämään. Kehuin tästä ja lähdin perään. Jäljelläkin se vähän vouhkasi, mutta pääsi hyvin loppuun ja noukki kepin. Janaan ei nyt oikein ole luottoa, mutta jäljestämiseen kyllä on.

Sitten Veka lähti tokoilemaan PKY:n keskiviikkoryhmään. Teemana seuraaminen ja jättävät. Tehtiin liikkuroituna sellainen avoimen luokan seuraaminen. Veka oli taas tosi reipas, mutta seuraaminen oli kyllä ihan siistiä noin Vekan tekemäksi. Ei siis näpsinyt eikä nojannut kumoon :D Tästähän on jo tehty periaatepäätös, että aion elää tuon seuraamisen kanssa enkä tee sille mitään. Tästä siis kunnon kehut ja pallon heittelyä.

Liikkeestä maahanmenossa Veka jäi seisomisen ja istumisen puoliväliin. Ihmettelin moista Vekalle, otin uudestaan mukaan ja nyt onnistui. Vain kehut tästä, koska jouduin korjaamaan. Uusinnalla oikein ja pallo. Liikkeestä seisomisen Veka teki oikein hyvin, mutta vähän siirsi jotain tassuja kun kävelin taakse. Hyväksyin tämän kuitenkin ja pallo.

Puhuttiin Vekan koeongelmasta eli siitä että se arpoo ja nollailee. MK oli myös sitä mieltä, että se on rutiinin puutetta ja koeliikkeet pitäisi tehdä kuurina kaikki kokonaisena kokeenomaisena suorituksena joka päivä läpi niin että ne menevät kunnolla koiran kaaliin. Yritetään nyt saada ainakin pari kertaa läpi ennen ensi viikon koetta.

Otettiin sivummalla vielä vähän noutoa ja muutamat kaukot. Yritin vauhtipalkata noutoa, mutta siihen tarvitsisi kyllä oikeasti tavallista heittoa pidempää matkaa. Kaukot ok, palkkasin pallolla ensin ensimmäisen nousun, sitten toisen.