Flora nuuhki taas kolikoita ja pusseja. Samoja kuin eilen. Aloitettiin kolikoista. Jätin Floran sisälle ja vein kolikot etupihalle, taloyhtiön leikkipaikalle hiekkapohjalle. Ei voi aina käyttää nurmikkoa. Hain intopinkeänä pomppivan Floran, istutin sen sivulle ja lähetin etsimään muutaman metrin päästä. Flora poukkasi kohteen yli ja lähti sinkoilemaan sinne tänne suunnaten vahvasti nurmikolle, huutelin sitä välillä takaisinpäin kun kävi niin pitkällä. Aikansa sinkoiltuaan se löysi kolikon, kehuin heti kun se tökkäsi kuononsa rahaan. Käskin maahan ja palkkasin etutassujen väliin maksamakkaralla. Pikkuesineille sopisi paremmin ilmaisu maahanmenolla kuin vain pysähtymisellä, josta Flora lähtee helposti heilumaan johonkin suuntaan.

Toinen raha oli hiekkalaatikon toisella puolella, lähetin taas muutaman metrin päästä. Tämä löytyi paremmin, vähän vähemmällä juoksentelulla. Taas maahan ja palkka. Sitten siirryttiin sisälle ja nuuhkittiin vielä hajupusseja naksuttimen kanssa. Flora työnsi kuononsa hienosti pussiin. En tiedä, haisteliko se siellä, ei ainakaan vielä nuuhkuttanut.

Veka lähti PKY:n tottiksiin duunaamaan tokoa. Tehtiin avoimen luokan liikkeet läpi hyppyä lukuun ottamatta. Näissä ei kummempaa. Veka oli tosi reipas ja teki melkein kaiken oikein. Luoksetulossa selvästi odotti pysäytystä, mutta teputteli silti aika pitkälle, hmf. Kaikki muu meni vallan hyvin, jopa perusasennot olivat ilahduttavan oikeassa paikassa. Palkkasin kaikki perusasennot maksamakkaralla ja heitin liikkeiden välissä kehujen päälle palloa. Loppuun vielä paikkamakuu malinois Maisan kanssa, pari minuuttia piilossa. Tämäkin oikein hyvin. Hyvä Veka! Pidä tää lauantaina!