Tiistai ja keskiviikko menivät Floralta nuuskinnan ja Vekalta lomailun merkeissä. Floran kirsu on juuri sopivan kokoinen Piltti-purkkiin. Tiistaina se etsi kolikon taas ulkoa pihalta, mutta keskiviikkona satoi ja koska olen yhtä hienoperse kuin koirani, oltiin sisällä. Naksutin maahanmenoa kolikolle eteisessä, meni ok.

Torstaina Flora lähti Tallille duunaamaan agia. Seurana olivat PP ja sheltit. Päästelin Floran kanssa aluksi höyryjä juoksuttamalla sitä mutkaputkeen ja suoraan putkeen palkaten farkunlahkeen repimisellä. Flora riehui tietysti aivan kipinöissä. Sitten vein sen viltin päälle makaamaan, kytkin hihnaan ja panin viereen vesikupin. Tässä omalla paikallaan Flora odotteli yllättävästi ihan rauhassa kun aina välillä panin sen tauolle vähäksi aikaa ylikuumenemisen ja oikosulun välttämiseksi.

Puomi. Flora kipitteli puomia reippaasti ja jäi kontaktille 2 on/2 off kun vauhti oli tarpeeksi hidas. Kun vauhtia oli liikaa, se ei osannut pysähtyä vaan hyppäsi maahan tyhjentämään targetin. Targetilla oli yksi nami, lisäilin niitä siihen ja kutsuin pois tule-käskyllä. Yritin ehtiä kontaktille ennen kuin Flora hyppää alas.

Keinu. Houkuttelin Floran puoliväliin ja sain sen nakin voimalla pysymään paikallaan ilman kiinni pitämistä kun laskin itse toisen pään hitaasti maahan. Flora pelkäsi keinua ja hermostui sen pamahtelusta, mutta juoksi nakkien perässä aina vaan takaisin ja ylös. Hyvää edistystä!

Rengas. Sekin oli pelottava, mutta nakkien perässä mentiin medikokoisena.

Kepit. Nakkia, nakkia, joka välistä. Flora meni jo itse oikein aloitusväliin! Toinen kerta ikinä kun tehdään keppejä. Aika siistiä :)

Loppuun ns. rataa eli minikokoinen pituus + hyppy, leikkipalkka. Hienosti, Flora ei arponut pituutta keppeineen yhtään. Sitten hyppy + pieni kaarre pussiin, tämäkin heti hyvin. Lähtö vaan piti tehdä hallitusti jalkojen väliin istuttamalla ja ohjaus korostetun selvästi. Flora osoitti taipumusta luikahdella selkäni taakse heti kun ei tajunnut. Tosi hyvät treenit :)