Lauantaina heräsin aikaisin ja talkoilin päivällä hakukokeen maalimiehenä. Sen jälkeen väsytti armottomasti, mutta raahasin itseni kuitenkin Floran kanssa Tallille agistelemaan. Olin niin jumissa, etten edes muistanut ottaa koiralle vettä mukaan. On kuitenkin niin kiva mennä treenaamaan Floran kanssa agia, koska se menee nyt niin hyvin :) Fiilis on "jes, päästään hallille hyppelemään" eikä "aargh, pakko mennä vääntämään tottista".

Floraa ei siis väsyttänyt yhtään. Aloitettiin taas putkiriehumisella.

Pituushyppy. Neljä palaa ja reunakepit. Flora hyppäsi heti hienosti oikein :) Tehtiin muutama kerta.

Rengas. Meni sekin hienosti maksikokoisena. Myös hyppy + rengas -kombo hyvin!

Kontakteja tehtiin nyt varsinaisten esteiden sijasta pienellä kontaktiesteellä. Flora hyppeli pois, jos en ollut nopeasti palkkaamassa, mutta saatiin paljon onnistumisia. Flora alkoi jopa palata itse takaisin 2 on/2 off kun se oli hypännyt pois eikä tullut palkkamakkaraa. 

Keinu. Houkuttelemalla edelleen, aluksi kevensin laskua, mutta meni myös sellaisenaan. Kovin pelottava se on. Flora kipittää aina reippaasti puoliväliin ja siinä muistaa että voi hemmetti. Ei nyt kuitenkaan hyppinyt karkuun!

Kepit. Niissä oli verkot valmiina, joten kokeiltiin verkoilla. Flora hyppi verkkojen yli ja juuttui niihin, eteni vain kättä seuraamalla. Se siitä kokeilusta.

Loppuun vielä kolmen 40 sentin hypyn loivasti kaartuva sarja aika isoilla väleillä ja tästä narulelupalkka. Lähdönhän Flora osaa kun samoin on tehty hyppytekniikkatreeneissä. Menin ensimmäisen hypyn taa, lähdin liikkeelle ja käskin hypätä. Flora hyppäsi koko sarjan pari kertaa molempiin suuntiin kaikki oikein kiertelemättä, hienoa :) Onkohan tuossa Tallin lattiassa joku taika kun Flora hyppää mieluummin ja Vekakin lennätti rimoja viimeksi Demarilla ihan sarjatulella? Viimeisellä toistolla vielä putkeen. Loppuleikit ja kiitos.