Torstaina tottisteltiin jälkiryhmän porukalla. MK veti treenit, alkuun kertasin Floran koesuoritusumpikujaa. Enemmän palkkaa, yllättävää palkkaa, vahvistamista... eipä siihen kummempaa ihmelääkettä ole.

Omalla vuorolla tehtiin aika samat jutut kuin eilenkin. Seuraamista vain pätkä ja palkka. Flora oli korkeassa vireessä, joten se poikitti kaikki seuraamiset. Liikkeestä istumisessa sama juttu kuin eilen, ei istu! Jäi vasta kolmannella käskyllä. MK sanoi Floran kyykännen kyllä käskyllä, mutta jatkaneen kuitenkin mukana. Nyt on sitten liian vähän palkattu heti istumisesta, joten ei malta tehdä?! Ja saman Flora teki liikkeestä maahanmenossa. Luoksetulo erittäin hyvä, tässä taas motsku maahan, seuraten aloitukseen ja eteenlähetys, joka oli hyvä!

Sitten otimme vielä omin päin muutaman setin jättäviä kaikki peräkkäin. Seisominen vs. istuminen taas vähän hakusessa. Loppuun vielä minuutin piilopaikkamakuu takapalkalla. Perusasennosta Flora varasti takapalkalle, käskin takaisin sivulle ja seurautin muutaman askelen ennen kuin vapautin palkalle. Sitä yllättävän palkkaamisen yrittämistä.