Vuodatus on taas linjoilla, joten panin toisen blogin jäihin ja kopioin tähän sinne kirjoitetut tekstit, niin ne ovat kaikki samassa paikassa.

Mekin olemme taas linjoilla eli lomat on lusittu. Eilen oli ensimmäinen tavallinen kotipäivä lomahässäköiden jälkeen. Ja jo Flora alkoi rettelöidä. Tänään siis palailtiin pehmeällä laskulla treenien pariin käväisemällä Kyötikkälän kentällä.

Veka aloitti ja kertasi kaikki tokon avoimen liikkeet. Seuraamista teetin pienen kaavion, jossa oli kaikkea. Seuraaminen oli hyvä, palkkapallon nakkasin juoksuosuudessa. Liikkeestä maahan, no ohoh, koira jäi istumaan, vaikkei se oikeasti edes osaa liikkeestä istumista. Istuipa nyt kuitenkin. Ihmettelin tätä Vekalle, uusinnalla teki hyvin ja viskasin pallon kääntyessäni kymmenen askelen päässä. Luoksetulo ja vauhtipallopalkka. Toisella toistolla stoppi ja pallo tästä, Veka tepasteli kyllä aika pitkälle. Liikkeestä seisominen hyvä, heitin pallon taas kun käännyin. Noudossa yksi vauhtinouto ja yksi palautus. Kaukoissa yksi ylösnousu ja pallo. Hypyssä pallonheitto hypyn aikana. Minuutin piilopaikkamakuu, palatessa vein lihapullan taakse ja vapautin palkalle perusasennosta. Lihapullanpala treenin aikana kaikista perusasennoista. Veka teki kaiken kivasti, mutta olisi kyllä voinut olla kiinnostuneempikin tokosta.

Flora tuli kentälle. Jätettiin panta ja hihna kentän laidalle ja siitä vaan seuraamaan. Oli kyllä hienoa seuraamista, motsku palkaksi jossain 10–20 askelen kohdalla. Flora leikki aivan liekeissä. Se oli niin into piukassa seuraamisesta, ettei malttanut istua liikkeestä lainkaan. Nauratti tämä intoilu, kolmannella kerralla ja reippaalla vartaloavulla sitten istahti. Motskupalkka kääntymisessä. Liikkeestä maahan meni hyvin, luoksetulo vallan hieno! Eteentulosta koko lihapulla. Sivulle ja motsku maahan selän taakse. Seurasi oikein hienosti lähtöpaikkaan, valmisteleva ok ja eteenlähetys erittäin hyvä! Leikkimisen jälkeen paikkamakuuseen, jätin kissanruokapussin taakse ja lymysin minuutin A-esteen takana. Sitten vielä loppuleikit paikkamakuusta pois siirtymisessä. Florakin sai treenin aikana lihapullaa aina perusasennosta. Flora oli ilahduttavasti tosi hyvässä vireessä ja teki niin reippaasti!