Kirjoitettu 5. heinäkuuta

Vuodatuksen blogipalvelu on mennyt nurin ja lupailee palailevansa linjoille kolmen viikon päästä. Pyöräytin siis pystyyn uuden blogin samalla nimellä tänne Bloggeriin. Toivottavasti vanhat tekstit ovat tallessa jossain!

Jatketaan siis siitä, mihin jäätiin. Keskiviikon tokoryhmässä oli viimeinen kerta, ryhmälle pidettiin oma möllitoko. Tein Floralle lauantain kokeesta palauttavan harjoituksen kun siihen nyt oli hyvä tilaisuus kehänauhoineen kaikkineen. Ensin paikkamakuu. Ennen kehään menemistä nuuskittiin palkkapurkkia ja jätettiin se reppuun. Sitten piti mennä kehään, Floralle nousi heti suuri levottomuus tästä. Tuli kuitenkin mukaan ja sai namin tuomarin tarkastuksen jälkeen. Rivissä oltiin keskellä. Flora meni käskyllä maahan, mutta meni spagettina ja taittoi tassun rinnan alle, mikä tarkoittaa AHISTUS. Menimme kehänauhan luo seisomaan muutamaksi minuutiksi. Kävin kaksi kertaa antamassa Floralle namin välipalkaksi, ensimmäisellä suoristin sen vetämällä hiukkasen eteenpäin namilla, koska otti päähän tuo nuudeliasento, ja loppuajan se makasikin suorassa ja nätisti. Ylösnousuun tarvitsi kaksi käskyä. Sitten kehut ja repulle syömään purkki tyhjäksi.

Ennen omaa vuoroamme istuskelimme Floran kanssa odottamassa, en vienyt sitä autoon. Flora kyttäsi taskua ja sai aina välillä namin, pyöri retkituolini ympärillä, raapi reppua jne. Sitten kehään, MK tuomaroi ja MS liikkuroi. Flora oli levoton ja vähän vouhkasi, mutta hyvin tuli mukaan. Lähdettiin seuraamiseen, ja Flora teki aivan loistoseuraamista. Niin hienoa. Itse kyllä kompastuin omiin kinttuihini käännöksessä oikealle. Ruutua Flora vilkaisi kun ohitimme sen, sitten korjasi kontaktin, tästä vielä muutama askel ja jes! kiskaisin motskun taskusta, leikitin koiran kehästä ulos ja mentiin kentän päähän riehumaan ihan koko rahalla. Siinä meidän mölleily siltä erää.