Flora esiintyi lauantaina Raision kaikkien rotujen näyttelyssä. Saavutimme ja jopa ylitimme tavoitteemme nappaamalla sinisen nauhan! Näyttelypaikalle tulo herätti Florassa pientä hysteriaa eikä minussakaan mitään lämpimiä tunteita, koska kävin yläasteen koulussa, jonka kentällä näyttely oli... yöks! Käveltiin vähän ympäriinsä ja istuttiin kehän laidalle nurmikolle, johon Flora sitten rauhoittui lekottelemaan hikiseen auringonpaisteeseen kun vain istuskeltiin ihan rauhassa.

Arvostelu:
3 years old blue bitch. Correct size. This moment a little bit heavy. Correct skull. Good stop. Nice eye & expression. Too light ears. Elegant neck. The back is too soft. Exc. chest. Correct angulations. Must be a little bit better movement. Nice character.

Aika samoja juttuja siis kuin viimeksikin, kiva pää, kehnot korvat, ok kroppa, edelleen vähän läski. Väristä ei siis kirjoitettu yhtään mitään, ehkä se meni niin yli ymmärryksen... Tuomari Peter Harsanyi oli sitä tyyppiä, joka antoi melkein kaikille koirille erinomaisen ja jostain kohtaa virheellisille sitten erittäin hyvän, juuri niin kuin olin toivonutkin. Kehäesiintymistä ei ole viitsitty harjoitella ja sen kyllä huomasi, mutta aivan sama – meitä ei näyttelyssä enää nähdä. Tällä hetkellä ei näytä siltä, että näyttelytulosta koskaan mihinkään tarvittaisiinkaan, mutta onpahan sekin nyt sitten haettu.