Molemmat koirat saivat etsiä yhden esineen. Olisin voinut viedä esineen, hakea koiran, viedä koiran pois, viedä toisen esineen ja hakea toisen koiran, mutta laiska kun olen niin vein yhden koiran kanssa kaksi esinettä ja kävin vain vaihtamassa koiraa.

Floran kanssa siis vietiin kaksi esinettä, hanskamytty ja farkkujen takatasku. Sitten lähtöön, palkkapurkin esittäminen ja lähetys. Hippulat vinkuen lähti Flora, juoksi suoraan esineelle. Otti taskun ja pysähtyi, huikkasin HYVÄ, Flora lähti pinkomaan takaisin. Seisoin taas hiljaa paikallani kunnes Flora istui, kolmen sekunnin sääntö, kiitos ja purkki. Pihalle käveltäessä vielä narulelun repimistä, Florassa alkaa taas olla viikonlopun väsymyksen jälkeen puhtia :)

Veka lähti pihalta nuuskien minun ja Floran jälkiä pitkin. Lähetyksessä hiukan ensin hetsasin hytkymällä ja kuiskimalla esine! Sitten matkaan. Veka lähti hyvin ja näytti juoksevan siitä, mistä Flora oli äsken palannut, mutta ei kuitenkaan jäljestänyt nokka maassa. Sitä pitkin se saapui kaistaleen takaosaan. On aina yhtä jännä nähdä, miten koira juoksee, lyö yhtäkkiä jarrut pohjaan, pyörähtää ympäri ja menee esineelle. Vekallekin huikkasin HYVÄ ja kehuin vielä sen tullessa kun se on luovutuksista vähän epävarma, mutta ei toisaalta pudota esinettä kun sitä kehuu, toisin kuin Flora. Hyvä luovutus, kiitos ja tennispallo.