Lauantai eikä mitään sovittuja menoja! Ehtii tehdä vaikka mitä treenejä ja kotihommia. Tai sitten sitä vaan rötköttää sohvalla... oli kyllä väsymyskin, ukkosta ilmassa.

Iltapäivällä en jaksanut ajaa mihinkään, mutta raahauduin sentään takametsään tekemään Floralle janoja. Jälkiharjoitus numero 19: duunasin neljä janaa ja jätin ne muhimaan kolmeksi vartiksi. Kunkin janan pituus oli rapiat kymmenen metriä, jälki lähti kahdelta oikealle ja kahdelta vasemmalle ja päättyi aina parinkymmenen metrin päässä keppiin. Nyt Floralla oli tosi hyvin ajatus etenemisessä! Ykkösjanalla eteni hyvin, mutta kiepahti jäljelle taas takakautta ja singahteli muutenkin niin että just joo. Kakkosjanalla lähti hyvin, mutta poikkesi kahdesti vasemmalle – todennäköisesti haistoi jäljen alkupään. En päästänyt vaan näytin suoraan eteenpäin, ja Flora korjasikin suunnan ja jatkoi eteenpäin. Jäljennosto ja jäljestys ok. Kolmonen ja nelonen tosi hyvät, ei mitään huomauttamista! Pari kertaa tarkisti takajälkeä muutaman metrin ja kääntyi itse, ja nyt se ei voinut johtua siitä, että olisin vahvistanut oikeaa suuntaa lähtemällä heti perään ja jättänyt vahvistamatta väärää olemalla lähtemättä, koska käppäilin vain janaa eteenpäin. Huomenna tehdään vielä janat.

Illalla oli pakko lähteä tottiskentälle. Aloitettiin liikkeestä istumisella, tämä hyvä. Flora ei ollut edes kovin vattuuntuneen näköinen pelkistä kehuista ja lähti hyvin mukaan seuraavaan liikkeeseen. Liikkeestä maahan hyvin, luoksetulo hyvin ja tässä motskupalkka eteentulosta, joka olisi voinut olla tiiviimpi. Leikittiin ja mentiin noutoihin. Tasamaanoudossa heitto, muutama askel seuraamista ja nouda. Taisi kyllä haukkua kuitenkin. Liike kokonaan ja pelkät kehut. Sitten estenoutoon. Taisipa Flora taas haukkua mennessään ja viipyi esteen takana ihmeellisen kauan, en tiedä, mitä tekemässä, mutta kiipesi kuitenkin yli kapuloineen ja luovutus ok, taas pelkät kehut. Vinkkasin eteenlähetyksestä, Flora alkoi heti sutia lähtökuopissa. Eteenlähetys oli tosi hyvä! Seurasi kunnolla, lähti lujaa ja kohtuullisen suoraan, sitten maahanmeno hyvin ensimmäisellä käskyllä. Kävelin viereen ja palkkasin motskulla ennen perusasentoa.

Sitten hyppynoutoja. Ensin pari kertaa vain paluu hypyn takaa ja ekstrahyvä ruokapalkka luovutuksesta. Sitten samalla heitolla ja menohypyllä. Haukkuu tietysti mennessään aina ja ponnistaa esteestä, mutta meni kuitenkin yli. Pari kertaa yritti kiertää, kävelin vain perään hakemaan kapulan itse ja voi höpsis, eihän tää nyt kuulunut asiaan. Flora jäi epäröimään kapulalle, mutta toi sen sitten kuitenkin ja sai ruokapalkkaa. Viimeisellä toistolla vauhtipalkka ja loppuleikit. Näin tämä menee jotenkuten, mutta kokeessa paineen alla Flora tuskin edes yrittää hypätä. No, kaikki virheet huomioiden yhdenkin hypyn kanssa liike todennäköisesti nollaantuu. Olen aika hyvä arvaamaan, miten kokeet menevät, ja veikkaus tiistain jälkikokeesta on, että maasto menee ok, mutta tottiksen "arvosana tänään puutteellinen", noin 60 pistettä. Nollaamme hyppynoudon ja sitten joka liikkeessä sakotetaan muutama piste Floran kisavitutuksen aiheuttamasta vinoudesta, väljyydestä, hitaudesta, haukkumisesta... mutta ENTÄS SITTE? Sitten treenataan lisää.