Tiistaitottiksissa teemana eteenlähetys. Pohjustettiin se huolella. Nätisti kentälle ja odottelua kentän laidalla vieressä istuen. Ilmoittautuminen parin kanssa, siitä seuraamisen lähtöpaikalle ja odotettiin, että pari pääsee paikkamakuuseen. Nämä menivät hyvin, annoin taskusta muutaman namin.

Seuraamisena tehtiin pitkä suora sinne ja takaisin. Edisti ja poikitti, mutta seurasi hienossa kontaktissa hyvällä asenteella. Täyskäännös huono, sain palautetta, että en saa hidastella, vaan pitää kääntyä nopeammin niin koira ei ehdi tehdä hervotonta lenkkiä. Seuraamisesta pelkät kehut. Juttelin hetken kouluttajan kanssa, ja kun ei kerran palkkaa tullut, Flora heittäytyi maahan veteläksi nuudeliksi :( Käskin ylös ja puhuttiin loppuun. Sitten liikkeestä istuminen, Flora lähti mukaan, mutta lösähti viiden askelen jälkeen maahan. Uusi käsky, muutama askel ja reilu apu istumiseen, istui kyllä. Istumisestakin vain kehut "palkaksi" (ei ole Floralle palkka). Sitten vaan lisää pökköä pesään eli liikkeestä maahanmeno. Se onnistui kuten aina, ja luoksetulon alku oli tosi hieno, Flora singahti nopeasti ja suoraan matkaan. Istui suoraan eteen, mutta koska oli kisavitutus, jätti toki reilusti mielenosoitusväliä ja teki luokattoman huonon perusasennon. Tästäkin vain kehut, johan nyt on perkele ja mua huvita enää mikään! Pudotin motskun selkäni taakse ja lähdettiin lähtöpaikalle, Flora alkoi inistä ja önistä. Valmistelevassa osuudessa edisti noin metrin... pari täyskäännöstä ja uudestaan... käskyllä heilautin vain vähän vasenta kättä enkä tehnyt minkäänlaista sukellusta. Flora lähti kuin hauki rannasta ja tällä kertaa pinkoi SUORAAN motskulle, which was nice.

Leikit ja paikkamakuuseen parin tottiksen ajaksi. Palatessani köllötti lonkallaan, mutta etutassut olivat ilahduttavasti suorassa eivätkä rinnan alla. Tästä taas vain kehut ja epäseuraamiskäskyllä pois. Flora oli tuohtuneen näköinen palkan puuttumisesta, ja palkkasinpa sen sitten mukana kävelemisestä kun lakkasi puhisemasta nurtsia nuuskien ja otti kontaktin. Nameja oli vielä, otettiin muutamat eteen ja siitä sivulle tulot, noudon palautukset ja täyskäännökset. Ei tokikaan mitään ongelmaa, kun oli houkuttimia kädessä.

Eli tosi masentavat treenit kisoja ajatellen. Yksikin liike ilman palkkaa vetää koiran nuudeliksi. Toisaalta se jatkaa kun käsketään, ja nousee kyllä vauhtiliikkeisiin. Eli yrittää vain luikerrella lintsaamaan esittämällä säälittävää, mutta ei pysty kuitenkaan vastustamaan vauhdikkaita liikkeitä. Huaah!