Torstaina taas Kyötsyn kentällä. Vein eteenmenopalkan valmiiksi 50 askelen päähän kentän keskelle, kasasin esteen 90 senttiin ja panin noutokapulan A-esteelle sekä lelut ja lihapullat taskuihin. Valmis ja koira kehiin.

Flora aloitti liikkeestä istumisella. Eipä istunut vaan seisoi :( Toisella käskyllä istui, kävelin viisi askelta, käännyin ja kehuin, sitten otettiin alusta uudestaan. Lähti seuraamaan kyllä nätisti eikä latistuneena yrmistellen. Istui, mutta annoin niin hervottomat avut että näkyi varmaan kilometrin päähän. Viisitoista askelta, ympäri ja kun olin parin askelen päässä koirasta jes! motsku esiin. Palkka tuli tässä, koska tämä on yksi niitä vaikeita kohtia. Leikittiin, Flora lähti parikin kertaa kunniakierrokselle lelunsa kanssa. Sitten lelu pois ja tehdään lisää. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, tässä ei ollut vikaa, paitsi perusasento vähän sinne päin. Pala lihapullaa sekä eteen- että sivulletulosta, lopuksi vain kehut.

Sitten noutamaan. Ensin hyppynouto 90 senttiä, Flora hyppäsi menohypyn ja hiippasi kapuloineen esteen taakse seisomaan, voi itku kun ei voi hypätä. Huikkasin uuden noutokäskyn, Flora lähti varovasti ohittamaan estettä ja palkkasin tästä kun oli tulossa. Kiertäköön kun ei kerran pysty hyppäämään, en voi tälle enää mitään, joten on parasta rohkaista koiraa johonkin ratkaisuun, että se uskaltaa edes palauttaa kapulan. Sitten estenouto, tässä ei muuta häikkää kuin pieni lähtömylvähdys. Tasamaanoudossa niinikään äänitehostelähtö ja niin löysä palautus, että otin pikkuaskelen tiivistämiseksi. Näistä vain kehut. Sitten eteenlähetykseen. Valmisteleva osuus edes jotenkuten hyväksyttävä, sitten taas vain vasemman käden heilautus kyynärpäätä nostamatta, Flora singahti hienosti suoraan motskulle. Ilmeisesti rintamasuunnan pitäminen suorassa on korjannut vinoon lähtemisen, koska nyt sen ei ainakaan olisi pitänyt lähtiessään nähdä palkkaa. Leikittiin ja tehtiin kunniakierroksia. Otin vielä pari hyppyä motskua heittäen. Flora yritti lähteä A-esteelle, mutta hyppäsi hypyn sitten kuitenkin ja iso motsku suussa hyppäsi takaisinkin. 

Flora teki siis reippaasti eikä luimistellut ja laamaillut, tietysti kun oli palkat mukana.

Vekan kanssa aloitin seuraamisella, mutta hermoni ei kestänyt sitä kauheutta enkä halunnut hermostua, joten tehtiin sen sijaan jotain muuta, eli luoksetuloja (takuuvarma kääminpolttamisliike kyllä sekin). Jätin Vekan istumaan ja kutsuin pitkästä matkasta plan B -käskyllä VEKATÄNNEEE. Veka lähti ja tuli tosi hyvin, mutta alkoi hidastaa ja epäröidä noin kymmenen metrin päässä. Pidin katseen tiukasti horisontissa ja lähdin kävelemään taaksepäin, Veka lähestyi koko ajan ja kun se oli sopivasti edessä, pysähdyin, Veka istui, tästä jes! ja tennispallo. Näitä tehtiin monta kappaletta, pakittamalla sain sen tulemaan eteen istumaan. Tuntuu tosi epätoivoiselta saada tähän vielä pysähdys ja koira tulemaan siitä uudestaan, mutta mitäpä muuta sitä voi kuin yrittää treenata sen minkä vielä ehtii. Sitten parit noudot: kapulan heitto ja pallon heitto taaksepäin kun ei varastanut. No tätähän ei tarvinnut tehdä kuin kerran niin Veka meinasi että ei sitten lähdetä eli lähti tosi huonosti vasta kolmannella käskyllä. Ja taas tarvittiin pakkia monta askelta, että pystyi istumaan luovutukseen. Voi jessus että on taas vaikeaa. Otettiin myös kaukot, aika nihkeät, palkka toisesta maahanmenosta. Vielä avoimen hyppy 60 sentissä, tämä ok. Onneksi tämä liike sentään on pysynyt koossa siitä asti kun se saatiin kuntoon.