Investoin Vekan tokokokeesta jääneet nakit Floran kotitokoiluun kun tultiin kotiin. Kotona yksin odotellut Flora olikin erittäin skarppina.

Aloitettiin luoksetuloilla. Terassilla mahtuu tekemään viiden metrin luoksetulon. Flora tuli tosi hyvin ja tiiviisti eteen kun vähän takakenossa puhaltelin suustani nakkipaloja. Aina muutama nakki eteen ja sitten perusasentoon ja taas nakki, jos oli suora. Tämä toimii.

Kaukoja. Pyrki taas avon kaukoissa istumisen sijasta seisomaan, miksi? Ensin läheltä ja askel kerrallaan viiteen metriin, alkoi sujua. Seiso-maa-seiso edessä istuen, hyvin nousi jo käskyllä + käsimerkillä ilman namiohjausta. Seiso-istu-seiso-vaihdossa vielä namiohjaus. Vähän häsäämistä, neuvoin kuuntelemaan eikä säätämään.

Muutamat jättävät. Ei oikein viiden metrin tilassa kannata seuraamisesta tehdä, koira ei ehdi kuin ennakoida...

Tunnari x 3. Ensimmäisellä moneen kertaan haistelut ja oman pudottaminen. Seuraava parempi ja kolmas vielä parempi. Eli kestää hetken päästä oikeaan moodiin, joku haistelualustus olisi hyvä.

Metalli. Jätin taas kapulan itseni ja koiran väliin, panoksena nakkikippo jämineen. Hieman tönimistä ja piipitystä, mutta paremmin nousi nyt kuin viimeksi eli edistyy ja luovutus hyvä.