Taas yksi turha tokokoe käyty, tällä kertaa kohteena Orivesi, tuomarina Tuire Marjamäki.

Paikkamakuu 8,5. Oli levoton, pyöritti päätä ja vempuloi. Ei kuitenkaan mainittu huutamisesta.

Seuraaminen 9. Miinusta käännösten leviämisestä, muuten oli kyllä hieno seuraaminen! Yhtään ei pää pyörinyt, hieno kontakti. Kokeen valopilkku! Seuraaminen meillä on kyllä kaikissa tokoissa ollut oikein hyvä.

Liikkeestä maahan 8. Muuten hyvä, mutta sama juttu kuin viime kokeessa eli ei halunnut nousta maasta enää ylös, kolme käskyä.

Luoksetulo 9. Jäi taas metrin päähän istumaan, muuten hyvä!

Liikkeestä seiso 0. Istui #€%&!!! Treeneissä vain seisotaan, kokeissa vain istutaan ja sillä sipuli vaikka ohjaaja mitä yrittäisi venkoilla.

Nouto 7. Haukkui koko matkan kapulalle. Luovutus oli kyllä kivan tiivis.

Kaukot 7. Lösähti maahan vinoon taittaen käpälän rinnan alle ja teki vaihdot kuin löysä makaroni, mutta tekipä kuitenkin.

Hyppy 5. Muuten hyvä, mutta Flora paukkasi esteelle siinä liikkurin käskyn ja minun käskyni välisen puolen sekunnin aikana, tuomarikin arpoi vähän aikaa, missä järjestyksessä nämä kolme asiaa seurasivat toisiaan. Mutta kyllä se oikeasti varasti.

Kokonaisvaikutus 6. Flora kiljui neljän pisteen edestä... oli taas sellainen kuin se kokeissa on eli samaan aikaan sekä levoton kiljuja että maahan hyytyvä lahna, mikä on toki saavutus sinänsä. Aivan uskomattoman surkea kokonaisuutemme sai pisteitä 137,5 eli kolmostuloksen. Jatkotreenit siis mietintämyssyyn.