Jälkitreenit Lihasulassa. Yhdeksältä sunnuntaiaamuna kissanruokaa pikku purkkeihin latoessa kyllä mietti, josko joskus vain pitäisi vapaapäivän treenaamisesta? Ehkä, mutta se päivä ei ole tänään.

Flora sai jäljen nro 12, noin puoli kilometriä, puolitoista tuntia, kuusi keppiä, kolme kulmaa. PJ tallasi jäljen, olin tyytyväinen, että saatiin vieras jälki ja se ehti vanheta kunnolla. Jana oli noin kymmenen metriä ja meni kyllä niin lahjakkaasti vituralleen... Flora lähti vinoon suuntaan jos toiseenkin ja sitten takajäljelle. Annoin mennä liinanmitan ja sanoin "takasin", Flora kääntyi ja kehuin kun lähti oikeaan suuntaan. Siitä lähdettiin sika vatukossa -tyylillä etenemään, poukkoiltiin eestaas, ensimmäisessä kulmassa hyörittiin ja pyörittiin... Kohta kulman jälkeen tuli ensimmäinen keppi. Kehut ja purkista kissanruokaa. Vasta kepiltä lähdettiin sitten ihan oikeasti jäljestämään eli Flora kulki jälkeä pitkin kuono alhaalla (en nyt sanoisi, että se sillä koskaan varsinaisesti maassa on). Keppi. Toisen kulman merkkiä en huomannut, siitä lampsimme suoraan ulos metrikaupalla. Flora pyörähti takaisin jäljelle. Keppi ja keppi. Kolmannen kulman näin ja jättäydyin taaemmas, Flora otti tämän kulman ihan ok, koukkasi vähän ulkokautta, mutta tässä tuuli niin, että tuuli varmaan painoi hajua kulmasta poispäin. Keppi ja keppi. Kaikki kepit siis nousivat hienosti :) Eikä jäljeltäkään eksytty missään välissä, vaikka välillä vähän pyörähdeltiin. Alkumatka ensimmäiselle kepille asti oli kamala, mutta se alku on meillä usein aika kamala. Jana oli törkyhuono – jos jossain välissä ehtii panostaa jälkeen niin kunnon janatreeni työn alle...

Sää alkaa olla aika lämmin, joten kotona annoin Floralle lautasellisen jogurttivettä nesteytykseksi. Vekakin sai jogurtti-nappula-aamupalaansa lautasen vettä kun juoksi eilen niin lahjakkaasti.