Keskiviikkona käväistiin Tallilla, pääohjelmanumerona vetää kummankin koiran kanssa läpi avoimen liikkeet lukuun ottamatta paikkamakuuta ja seuraamista.

Veka aloitti narulelun kiskomisella. Sitten liikkeestä maahanmeno, johon tarvittiin tuplakäsky, muuten hyvä. Luoksetulo... ei kovin yllättävää, että kun se nyt on saatu liikkeelle, se ei enää pysähdy. Eli hiljensi pysäytyskäskyllä, mutta hipsi loppuun asti ja suoraan sivulle. En edes torunut, sanoin vain että voi höpötassu. No toisella otoksella sitten pysähtyi... kun oli ensin jumittanut ja lähtenyt vasta tuplakäskyllä. HOHHOIJJAA. Liikkeestä seisominen oli virheetön, nouto oli hieno, hyppy oli erinomainen, kaukot erittäin hyvät, hiukan jähmeät. Mahtavaa Veka! Palkkasin tennarilla joka liikkeen. Veka oli tosi reipas, mutta kyllä sillä oli taas se "toko on hanurista" -ilme. Loppuun hierottiin niitä luoksetuloja. Joko se lähtee eikä pysähdy tai pysähtyy muttei lähde. Yritin jopa tiukasti tuijottamalla tehostaa pysähtymiskäskyä. Luulen, että tämä on Vekalle yksinkertaisesti liian monimutkainen liike. Pitääkö tulla vai eikö pidä? Ei tajuu. No räpistelemme tämän läpi vielä tarvittavassa määrässä avoimen kokeita ja that's it, ei stoppia enää ikinä. Ei tokoa. Helpotus meille molemmille. Mutta kurppaisiin kakkoseen ja kolmoseen tätä proggista ei jätetä.

Flora teki hienon liikkeestä maahanmenon. Luoksetulo oli erittäin hyvä, täpäkkä stoppi, mutta jäi istumaan huitsinnevadaan, josta sitten tiivistin pakittamalla kun hermoni petti. Liikkeestä seisominen oli hieno! Nouto oli hyvä, mitä nyt haukuttiin koko matka kapulalle... Hyppy oli erinomainen, kaukoissa vähän levotonta boing-meininkiä toisessa vaihdossa. Niin ja kiljahduksia tuli vähän joka perusasentoon, oli taas kierroksia koneessa. Mutta kyllä oli vauhtia ja sähäkkyyttäkin, vau! Varsinaisia hyppyharjoituksia ei ehditty, mutta otettiin kapulaharjoituksena neljä kertaa 60 sentin tokohyppy niin, että jätin koiran kapula suussa esteen taakse ja kutsuin hyppyyn. Loppuun vielä vähän luoksetulon eteentuloja; mitä pidempi matka, sitä kauemmas koira jää. Enkä tuijottanut sitä yhtään. Tässä on kyllä hommaa vielä. Mutta kokonaisuutena erinomaiset treenit!