Torstaina Flora kävi fysioterapiassa. Taas oli vähän jumitusta keskiselässä. Ei tiedetä, onko se syy hyppytekniikan vaikeuteen vai seurausta hyppimisestä. Hyvin kuitenkin rentoutui käsittelyssä. Torstaina ei siis treenattu enempää kuin kotona parit pienet luoksetulot ja Floralle lisäksi muutamat kaukot, tunnari ja hetken metallin pitoa iltaruoalla. Uusi 160 gramman metallikapula on paljon parempi. Tunnari oli ok, Flora merkkasi taas oman, mutta toi sen vasta nuuskittuaan ympäriinsä.

Perjantai jälkiryhmä piti esineruututreenit. Vettä satoi ja lunta oli metsässä puolisääreen asti, kovaksi painunut hanki melkein kantoi, mutta ei sitten kuitenkaan. Yök mikä keli. Mutta tehtiin kuitenkin esineet. Vekan kanssa ensin ilmoittauduttiin, sitten vietiin esineet yhdessä, takakulmiin nahkahanska ja lasten muovikenkä. Veka lähti hyvin, juoksi sivurajan tallausta pitkin hanskalle ja toi sen. Toinen lähetys toisesta kulmasta, juoksi taas sivurajan tallausta pitkin, poimi esineen ja toi. Hyvä Veka! Se meni siis hienosti.

Floralle samat esineet ja paikat, mutta kaveri vei ne valmiiksi ennen kuin tulimme. Flora halusi alkaa huudella heti kun pääsi autosta, kielsin huutamasta ja annoin kinkkua kun oli hiljaa. Sitten esittelin lisää kinkkua, jota kytäten Flora käveli hiljaa ilmoittautumiseen. Florakin haki esineet hyvin, lähetyksistä kulmiin ja esineiden kera takaisin. Tokikaan koirat eivät halunneet juosta upottavassa kovassa hangessa vaan pysyivät tallauksilla. Mutta irtosivat kuitenkin takarajalle asti, hyvä hyvä.