Tänään vedettiin pihalla jättävät ja kaukot. Ja taas siellä käveli IHMINEN :O

Hihnassa "kehään", hihna pois ja valmis. Tökin Vekaa korvaan kun se kyttäsi naapuria, ei paljon auttanut, joten vedin sitä korvasta eikä sekään auttanut. Kyts kyts. Seuraamaan toki lähti kuitenkin, mutta liikkeestä maahan käskiessä ei pystynyt ihmisen takia keskittymään vaan arpoi ja teki seisomisen, jopa kolme kertaa kunnes mylväisin niin haudantakaisen MMMAA-käskyn, että koira lakosi sen voimasta. Seisomisen kuitenkin teki oikein. Kaukot olivat kovin, kovin nihkeät, joten tein tosi terävät käskyt ja käsimerkit.

Floralle sama setti, mutta ei ollut naapureita häiriönä. Annoin repiä hihnaa pelipaikalle asti, muuten pikkuhyeena huutaa kuin hyeena. Teki jättävät oikein ja kaukot aivan kympin arvoisesti. Sitten hihna kiinni, pois ja leikit. Flora leikki ihan raivona, nyt huomaa miten paljon tarmokkaampi se on verrattuna juoksuun ja aikaan sen jälkeen, vaikkei sillä varsinaista valeraskautta taaskaan ollut.

En vapauttanut liikkeiden väleissä lainkaan vaan kehuin ja taputtelin. Sitten hihna kiinni, "kehästä" pois, jes ja leikkipalkka. Kumpikin seurasi ja kyttäsi tosi skarppina kun mentiin pois, tiesi odottaa palkkaa ja oli aivan riemuissaan leikistä. Vielä olisi testattavana se variantti, että liikkeen päätyttyä vapauttaa, kehuu ja käskee heti takaisin sivulle ennen kuin koira lähtee mihinkään kikkailemaan.