Tiistaina menin Floran kanssa koulun kentälle tekemään pelkkiä jättäviä. Flora oli aivan liekeissä. Teetin siis maahanmenoa, seisomista ja istumista koko ajan tässä samassa järjestyksessä, aika monta kertaa... ehkä kymmenen kierrosta. Käännyin askelen tai parin päässä ja oikeasta asennosta lensi patukka heti koiran taakse. Nyt oli sitten istuminen vähän hakusessa. En tiedä, onko järkeä hieroa juuri tätä ei-toivottua liikettä ennen koetta, mutta tosiasiahan on, ettei tämä huonommaksi voi enää mennä kun mikään määrä toistoja treeneissä ei auta kun koira istuu liikkeen nollaksi kokeessa silti. Otettiin vielä loppuun luoksetulo, patukka maahan, kentän toiseen päähän ja eteenmeno. Hädin tuskin pysyi pikkukoira pöksyissään ja ETEEN!

Keskiviikkona Flora kävi taas fysioterapeutilla. Todettiin, että tassujen ristinostelu on auttanut – tasapainovaa'alla oli epätasapaino takatassujen välillä paljon pienempi kuin viimeksi, vaikka eroa niissä edelleen on. Fyssari totesi, että vasenta takatassua nostettaessa Flora korjaa oikean takasen kohtaan, jossa se tukee mahdollisimman hyvin, mutta vasenta takasta se ei korjaa, joten rungon alle jäädessään tassu on melkein linjassa ristikkäisen etutassun kanssa ja asento näin ollen hyvin kiikkerä. Takatassujen tiedostamisongelmaa varten ostin joogatyynyn, jolla koirat saavat alkaa takatassujaan keikutella. Muuten liikkuvuusharjoitukset menivät ok. Lihasten osalta Floraa harmitti taas selän käsittely, edelleen siellä oli kireyttä, mutta jumit olivat pieniä paikallisia jumeja, ei mitään koko selän kattavaa hässäkkää. Jatketaan harjoituksia.

Keskiviikkoiltana ja torstai-iltana treenit siis jäivät, kun ei fysioterapian jälkeen saa riehua. Teetin molemmille koirille sisällä jättäviä edelleen maa-seiso-istu-järjestyksessä, tarkoituksena saada nopeasti paljon toistoja. Veka oli vähän "häh..?" ja tarjosi ensin vähän mitä sattuu kun ei olisi pienillä namipalkoilla niin hirmusti jaksanut panostaa. Flora skarppasi kun oli sentään Ziwipeakeista kysymys, ja taisi tehdä kaikki oikein.