Keskiviikkona treenailtiin aivan ennenkokemattomalla koulunpihalla.

Veka teki seuraamista, vilkuili sinne tänne ja nojasi niin että oli vaikea kävellä, mutta jotenkin hyvä fiilis tästä tuli kuitenkin! Kiskoi palkaksi verkkarinlahjetta (ihan siis irtolahje eikä päälläni ollut). Liikkeestä seiso ja liikkeestä maahan ok, tein vahingossa näin päin, vaikka pyrin tekemään ne koejärjestyksessä. Vekallehan sillä tosin ei ole väliä, koska se kuuntelee, funtsii ja tekee sitten. Luoksetulossa taas unohdin vartaloavun ensimmäisellä käskyllä, joten tuplakäsky vartaloavulla. Stoppi ja vauhtipalkka stopista lähdössä. Toisella toistolla vauhtipalkka heti lähdöstä, lähti vähän nihkeästi, sitä se liika stoppaaminen tekee. Viimeisenä kaukot, Veka vinoutui taas maahanmenoissa oikealle ja oli joka vaihdolla nihkeämpi, palkkasin toisesta noususta heittämällä lankapallon. Pallottelua ja autoon.

Flora teki hienoa seuraamista :) Nyt sain sivuaskel + HEI?! -korjauksen lykättyä pari kertaa oikeaan kohtaan juuri muualle vilkuiluun, ja kolmas pidempi pätkä oli tosi hyvä ilman mitään vilkuiluja. Jos tämä toimii näin niin heitän ehkä vielä kuperkeikan ilosta :) Palkaksi revittiin patukkaa, hiukkasen laimeasti, Florahan taistelee yleensä aivan raivona, mutta nyt ei ollut ihan vapautunut. Liikkeestä maahanmeno ok, liikkeestä seisominen ok, liikkeestä istuminen meni seisomiseksi ja piti korjata. Annoin sellaiset liikeavut, että näkyi varmaan Kuusamoon asti. Niillä nyt mennään ja kokeessa tulee sitten sanomista, jos tulee (seuraavan kokeen tuomaroi Salme Mujunen, joten oletan, että sitä kyllä tulee!). Tässä kohtaa saatiin sitä häiriötä kun koulun ovesta pelmahti ihmisiä ulos, Flora halusi haukkua heitä, mutta söimme nameja sen aikaa, että ihmiset menivät. Luoksetulo hyvä, stoppi ja vauhtipalkka, sitten läpijuoksuna. Flora himmaili luoksetulovauhtia niin kuin kuuluukin, jotta pystyy tekemään kelvollisen stopin. Viimeisenä kaukot. Piti teettää pidempi sarja, mutta joku käveli kohti meitä niin, että olisi kävellyt minun ja koiran välistä, joten palkkasin jo toisesta noususta, johon tarvittiin tuplakäsky Floran katsoessa ohikulkijaa. Loppuleikit ja autolle.

Hyvä treeni taas :) Eipä noissa vieraissa paikoissa ongelmaa ole silloin kun ei ketään näy missään. Oikeaa häiriötreeniä olisi treenata niin, että ympärillä liikkuu porukkaa. Seuraavaksi suunnataan siis varmaankin johonkin kaupan parkkikselle.