Torstaina oltiin taas pihalla, vedettiin vain pieni seuraaminen ja kaukot. Pihalle ei sattunut naapureita, mutta Veka kyttäili sitten autoja. Seurasi silti hyvin. Kaukot taas nihkeät, hihkuin käskyt polvia notkauttaen. Flora seurasi kivasti ja teki erinomaiset kaukot, kuusi vaihtoa.

Perjantaina Floran kanssa Tallille. Päätin ottaa alkuun avoimen luokan liikkeet läpi ilman välipalkkoja. Suoraan vaan ovesta sisään ja ekaan liikkeeseen... Floran kanssa. HAH HAH. Varsinainen älynväläys. Florasta pitäisi aina riehuttaa ylimääräiset höyryt ulos, jos aikoo tehdä jotain järkevää. Meni siis hiukan hulinaksi. Seuraaminen aika ok. Liikkeestä maahanmenossa ei huomautettavaa. Liikkeestä seisomisessa Flora lähti perään kun kävelin koiran taakse, korjasin ja uudestaan. Hypyssä ei mitään häikkää. Noudossa hyvä lähtö, mutta este oli liian lähellä, joten Flora kävi hyppäämässä sen kapulalle mennessä... palautus ravilla ja perusasennon ennakointi, annoin kapulan takaisin ja pakitin pari kertaa antaen noutokäskyn, sitten sivulle kun istui hiljaa paikallaan. Sitten luoksetulo, motsku vauhtipalkaksi heti stopista lähtiessä. Muiden liikkeiden välillä vain kehuin, en yrittänyt koskea koiraan, siitähän se pomppiminen ja huutaminen olisi alkanut. Phuuh.

Hyppyharkkojen jälkeen katsottiin sitten vielä jotain juttuja uudestaan. Liikkeestä maahan ok, liikkestä seiso... ISTUI #¤%&!! Kyselin hiukan hiilenä että mitä sää teet..? Uusinnalla ok. Sitten pelkkä stoppi ja kävelin ympäriinsä käyden antamassa namipalkkoja paikallaan seisomisesta. Sitten vielä vähän toistoja pelkkä stoppia, heti namipalkka. Noudossa varmuuden vuoksi kolme kertaa heitto ja nami ilman noutoa, vasta viimeisellä nouto, vaikka varaslähtöjä ei olekaan aikoihin esiintynyt. Luoksetulo ääh. Halusin ottaa koko liikkeen; hyvä lähtö ja stoppi, siitä lähti niin hitaasti lönkyttelemään että hävetti, vaikkei ollut ketään katsomassa. Istui kauas ja toisella luoksetulokäskyllä tuli puoliksi sivulle, Flora ei vaan hahmota eteen istumista pitkältä matkalta eikä osaa korjata istuttuaan vinoon ja väljään, ellen pakita. Uusin sitten siten, että stopista lähdössä hetsasin motskulla ja vedin sillä koiran tiiviisti ja suoraan eteen istumaan. Lopuksi vielä luoksetuloa vauhtipalkalla heti lähdöstä. Pitää miettiä, tehdäänkö huomenna vielä jotain vai näilläkö mennään kokeeseen sunnuntaina...

Hyppyharkkoina tehtiin vain liikkuvaa hyppyä. 30, 40, 45 senttiä ok. 50 senttiä ja väliaskel #¤%&. Lyhensin välin kahdeksaan jalkaan, siinä hinkattiin 50 ja 45 senttiä vuoroon useita kertoja, mutta kun ei niin ei. Fyssari oli viime käynnillä tästä sitä mieltä, että pelkkä rima ja tyhjä tila on koiralle vaikea hahmottaa ja voi aiheuttaa sen takia epäröintiä. Jotain hahmotusvaikeuksia Floralla aivan selvästi hyppäämisessä on, metsässäkään se ei mielellään juokse muuta kuin polkuja pitkin, ja luonnonesteiden yli se hyppää yleensä kävellen ensin esteen eteen tutkimaan sitä. Kokeilin vaihtaa viimeisen esteen tokohypyksi. Nyt Floralla ei ollut mitään ongelmaa hypätä oikein 65 senttiin asti! That does it, tästä lähin tähän harjoitukseen otetaan sitten umpieste.