Maanantaina vedettiin Vekan kanssa agitreeneissä sellainen setti että HUH HUH! Olisi pitänyt kotimatkalla käydä kipsalla pistämässä lotto vetämään.

Revittiin taas verkkarinlahjetta lähtöön ja otettiin lentävät lähdöt. En muista enää tarkkaan kahden ensimmäisen ratapätkän esteitä, mutta teemana olivat vähän erikoisemmat keppikuviot. Onnistuivat aivan älyttömän hyvin! Heti oikein ilman hylkyjä. Ohjasin hiljaa, pidin käden alhaalla enkä huitonut. Veka oli vauhdissa ja veti aivan älyttömän hyvin. Yksi poispäinkäännökseni oli vähän vaivainen, mutta sekin onnistui. Päällejuoksukin onnistui, vaikka olisi sulavampikin voinut olla. Kerran Veka missasi ensimmäisen keppivälin, muuten teki varmaan parhaat pujottelunsa ikinä.

Kolmas pätkä oli vähän kinkkinen. Putkesta mentiin houkutusputken ja keppien väliin hypylle, siitä 90 asteen kulma kepeille. Koiran pujotellessa piti juosta edelle, pitää ohjauskäsi ilmassa, valssata keppien päässä ja vaihtaa kättä siten, että sai koiran keppien päästä suoraan mukaan vielä kahdelle hypylle. Tämä onnistui laakista! Hienosti! Ja sitten vielä toisen kerran heti perään!

Aivan mahtavat treenit :)