Tai no, yhden liikkeen muutaman toiston tuokiot, mutta ainakin on jotain tehty.

Tiistaina ja keskiviikkona Veka teki perusasentoja ja Flora kaukoja. Perusasennoissa edestä sivulle siirtymistä, käännöksiä paikallaan oikealle, vasemmalla ja ympäri. Yritin seistä suorana ja pitää katseen eteenpäin koiraa vastaan kumartumisen sijasta, ja Veka tuntuikin näin paremmin tulevan oikeaan paikkaan. Vasemmalle käännöksissä takapuoli on hidas ja koira ajautuu liian eteen, muut käännökset aika ok.

Floralla oli kaukoissa hyvä asenne, viuhtominen on pois. Annoin käskyn ja käsimerkin tyhjin käsin, ja syöttelin palkkoja 1–5 sekunnin välein rauhallisesti kehuen useita kertoja ennen seuraavaa vaihtoa. Sitä saa, mitä vahvistaa, joten Flora pysyi kuin tatti asennoissa ja tuijotti hypnotisoituneena palkkoja hypisteleviä käsiäni. Teki ilman mitään mutinoita viimeiseksi jopa koko setin eli neljä vaihtoa. Nyt vaan pitäisi keksiä, miten alan ottaa etäisyyttä – mihin palkat? Ei varmaan auta muu kuin testata, mikä pitää Floran parhaiten paikallaan.

Tänään kumpikin otti kolme toistoa tunnaria iltaruoan alle. Vekalle naksulla, en edes ehtinyt käskyä antaa kun Veka oli jo livahtanut tunnareille ja poiminut oman :) Veka voisi alkaa pelkän poimimisen sijasta tuoda omaa käteen asti. Floralle piilotin omaa häiriökasan lähelle. Se oli niin levoton, että nosti pari kertaa yhtä väärää, mutta ei yrittänyt tuoda sitä, vaan tajusi, ettei sitä haluta, ja viipotti täydellä höyryllä etsimään oman. Eli tämä menee hyvin, mutta mihin tästä edetään? Kylmästi vaan lyödään oma häiriökasaan? Florahan kuitenkin tarkistaa väärätkin aina aluksi, joten sen pitäisi voida bongata oma ja tajuta, että se on oikea. Tämä vaan ei ole liike, jossa tekisi kovin mieli kokeilla ja katsoa...