Maanantaina varasin ennen Vekan agituntia puolen tunnin vuoron Floran treenaamiseen. Autosta hypätessä heti perusasento, palkaksi kuivattu broitsunsydän (yöh), sitten käveltiin rauhallisesti ovelle, ovella odotutin hetken ja vasta käskyllä sisään, taas namipalkka, sitten saman tien koira maahan siksi aikaa kun etsin Floran lelun. Heiteltiin ja revittiin patukkaa samalla kun rakensin perussarjan. Sitten vähän seuraamista, taas vähän löysänpuoleista. Paketti alkaa hajota, kun ei ole tehty tarpeeksi? Liikkeestä maahan ja seiso kertaalleen, laakista oikein, jees.

Sitten perussarjalle, viitisen kertaa sellaisenaan ja viitisen kertaa 650 gramman pk-kapulan nouto. Ensimmäisellä kerralla Flora roikotti kapulaa huonosti, sitten paransi ja otti kunnolla kiinni. Loppuleikit ja koiran vaihto.

Vekan agitreeneissä tehtiin paria ratapätkää, joihin olisi ollut kätevä tehdä jaakotus. Ensimmäisellä en uskaltanut yrittää. Tehtiin joku säätö... taisi se jotenkin onnistuakin. Toisella jaakotus levisi ensin käsiin vähän liian lentävän lähtöni takia, sitten taisi onnistua. Veka kävi jotenkin hitaalla, korotin panoksia verkkarinlahkeella, jota revittiin lähtöön asti. Viimeisellä pätkällä palkkasinkin pallon sijasta vetoleikillä, kyllähän se nosti Vekaa ja tuotti vähän lisää vauhtia. Vetoleikkiä pitäisi käyttää enemmän, ja palloakin pitäisi säästellä eikä viskellä kritiikittömästi aina kun ei muutakaan keksi.

Otin tunnin loppuun Vekan kanssa tokohyppyä, jonka piti olla hallussa. No ei ollut enää. Veka ei hypännyt ensimmäiselä käskyllä, istui kyllä, mutta yritti sitkeästi kiertää takaisin. Kielsin sitä kiertämästä, joten tästä tuli tietysti Jumitus. Tennispallo apuun. Heitin pallon heti, kun Veka hyppäsi takaisin, johan alkoi onnistua. Tässä taas yksi virhe, jonka tiedän tulevan lauantaina... ei hyppää. Ellen tee samaa luoksetulossa ja hyppää itse mukana... mistä on kyllä muutenkin melkein joka kokeessa huomautettu :D