Olipa kivat agitreenit :)

Ensin kahdelta hypyltä 90 asteen kulma kepeille, siitä 90 asteen kulma kahdelle hypylle, siitä taas samanlainen kiepaus kepeille. Tosin ensimmäisillä yrityksillä lahjakkaasti unohdin, että kepit piti vetää kaksi kertaa... No mutta hypyt ja kepit ok, siitä yritin puolivillaista poispäinkäännöstä hypylle ja jyräsin koiran päälle. Tätä hinkattiin sitten kotvasen verran.

Veka veti ensimmäisellä kerralla kepit tosi hienosti, sitten vauhti niillä hidastui joka toistolla huomattavasti. Näin aina.

Sitten vauhtipätkä, parin hypyn ja renkaan kautta kolmeen mutkaputkeen. Veka oli jotenkin hidas? Seisoskelin taas odottelemassa koiraa kun olisi pitänyt juosta, jos haluaa saada sen juoksemaan. Koiran pitäisi jo putken sisällä nähdä jotain osviittaa, minne päin putkesta lähdetään. No mutta ainakin sain sen oikeisiin putkenpäihin.

Viimeisenä hiukkaskiihdytin eli kaksi U-putkea vastakkain, koiraa hetsattiin lelulla joka välissä ja läheteltiin putkiin. Meni kyllä lujaa! Tähän tarvittiin vetolelu, onneksi oli vanha verkkarinlahje mukana. Kun eihän Veka leiki vetoleluilla... ohos, koirahan riepoo lelua ihan liekeissä ja jopa kiskoo sitä. Pääsee joskus unohtumaan, että Vekahan kyllä leikkii muutakin kuin pallon perässä juoksemista, kun vain leikittää.

Loppuun namialustakontakteja lättänällä A:lla. Tauoilla miniluoksetuloja viiden askelen matkalta. Hytkyin sen verran, että Veka lähti heti, ja yritin saada sen istumaan tarpeeksi lähelle. Pakittamalla, uudella käskyllä, sitten viimeisellä se oikeasti ilman apuja istui hyvin. Tätäkään se ei tajua, koska aina saa heti apuja. Myös noudon palautusta samaan tyyliin. Vähän perusasentojakin, ensin jäi taakse ja sitten puski eteen. Hittojako näille ehtii enää ennen ensi viikon koetta tehdä...

Loppulenkilläkin Veka oli kauhean iloinen ja kärtti jotain, joten otettiin vielä pienet lahjeleikit :)