Tänään TamSKin kisat SDP:llä. Veka teki hienon nollan, nousi kakkosiin ja tuli toiseksi :) Aika 36,38 sekuntia, ihanneaika 49. Nyt on viimeisimmissä neljässä startissa tehty kolme nollaa.
 
Radan tuomaroi Kari Jalonen. Rata oli aika kivasti suoraviivainen, ei pahoja ansoja. Hyppyjä oli paljon, kontaktiesteistä kaikki, putkia vain yksi ja keppejä ei lainkaan. Alun kurvi A-esteelle kahden hypyn jälkeen vähän levähti, olisi pitänyt ohjata paremmin. Sitten vaan juostiin ja hypittiin... pari uukkaria ihan mukavasti. Tilaa jätin ilmeisesti hypyillä tarpeeksi, koska kieltoja ei tullut. Kontaktit söivät sekunteja, koska ne suurin piirtein käveltiin läpi tassusta kiinni pitäen... vaan eipä tullut vitosia. Keinu oli mielestäni siinä kintaalla, hieman orastavaa lentokeinua saattoi olla ilmassa.
 
Olin ilmoittautunut myös B-kisaan, mutta kakkosten starttiin olisi tullut liian pitkä odotus. Veka ei olisi tuntikausien hallin hälinässä ja tungoksessa hengailun jälkeen jaksanut enää panna parastaan, joten lopetimme kun vielä meni hyvin. Tulospullat kanttiinista ja kotia kohti.
 
Nyt on tarkoitus jäädä kisatauolle treenaamaan. Ennen kaikkea kontaktit kuntoon. Keppien haussa ja pujottelunopeudessa olisi vielä myös työstämistä. Muuten sitten yleisesti parempaa ohjausta, oikea-aikaisempaa ja täsmällisempää... mutta voi että on kiva ohjata koiraa kun voi vain antaa ohjeet ja tilaa, sitten juosta ja tietää, että Veka kyllä tekee just eikä melkein. Asiameininki, asiajätkä, HYVÄ VEKA!