Maanantaina Flora lepäili, oli Vekan vuoro hypellä, agitreeneissä. Alkulämppänä hypyltä kunnolla vauhtia ja pussiin, siitä kurvi vasempaan ja hypyn kautta putkeen, jonne ei voinut saattaa, koska puomin nousu oli tiellä. Tuli nyt tällainenkin uusi ongelma, etten saanut koiraa putkeen. Yleensä se menee niihin yllätyksenä ja pyytämättäkin.
 
Sitten rataa. Homma kulki ihan jees. Jopa hyppyhässäkät saatiin jotenkin onnistumaan, ei toki ihan laakista kuitenkaan. Välistäveto puolivalssilla ihan jees, mutta aika paljon nopeampi kun tein sen ajoissa ja viestitin käännöksen koiralle jo ennen hyppyä. Taas kerran voisi vaan pitää turpansa kiinni ja ohjata. Ihan turhaa huutaa sitä hyppyä kun koira on ilmassa hypyn päällä.
 
Kontaktejakin. Puomin ylösmenot ok, en tiedä miksi. Alastuloilla pysyi huippuhyvin, pysähtyi namialustalle, juoksin täysiä ohi ja hilluin jossain viiden metrin päässä, sitten vapautus ja pallo. Jees. A:lla taas ei niin jees, ei pysähdy ja jos on pakko niin liukuu nelitassujarrutuksella persmäkeä estettä alas. Jotenkin kumma juttu tuo A:lla räpistely, ei se muille koirille ole ongelma.
 
Tauoilla ei tehty mitään järkevää. Varmaan pitäisi kun on tokokoe tulossa eikä koira osaa luoksetulon pysäytystä eikä muista jättäviä. Mutta ei nyt sitten kuitenkaan tehty.