Aamusella ajelin Demarille tokon maajoukkuekarsintoihin talkoohommiin ja ihailemaan huippukoirien esiintymistä. Hienoa se olikin! Ja inspiroivaa. Ehkä jonakin päivänä mekin evl-koirakko :)
 
Illalla sitten omiin treeneihin Tallille Floran kanssa. Vedettiin aika samaa settiä kuin eilen. Alkuun ylimääräiset höyryt pois leikillä ja pari pientä seuraamispätkää leikkipalkalla. Ihan kivasti veti. Mietin kinttujani ja tein oikeasti aika sujuvat kulmat oikealle! Jes!
 
Ruudun naksutusta, Flora haki ihan kivasti paikkaa taas keskemmälle. Jättävien naksutusta myös, jonkin verran hakemista, mutta aika hyvin kuitenkin. Merkin naksutusta vielä, tässä tarkentaa hyvin, mutta steppailee aika paljon. Teputus varmaan jää pois kun paikka on varmempi.
 
Hyppyharjoituksena pieni hyppy ja kuuden jalan päässä okseri 50–65 cm. Voi jestas, tekniikka oli ihan jostain. Steppasi ja keräsi kinttuja alleen. Öh. Otettiin vielä muutaman pieni hyppy ja tokohyppy 50–60 cm, tuskin paljon parempi. Hyvää tietysti se, että Flora hyppeli reippaasti hyvällä fiiliksellä. Jospa positiivinen asenne korvaisi puuttuvan tekniikan...
 
Loppuun pieni piilopaikkamakuu SR:n Zinin vieressä, ehkä minuutti, en jaksanut palella kauempaa. Vaihtoi taas lonkalle ja taittoi etutassun rinnan alle, eipä muuta. Kivat treenit! Flora oli hyvässä vireessä ja kuulolla eikä kiljunut turhia.