Kotinysväystä... Flora oven taa, Vekalle kaukoja. Flora sanoi oven takaa UA, Veka veti korvat luimuun kun alkoi ahistaa. Teki kaukoja siis nihkeästi, mutta teki nyt kuitenkin. Avon kaukoja ei kannata enää hinkata, niitä pitäisi alkaa ottaa kisamaisesti hallilla. Maa-seiso-maa ei ihan vielä onnistu käskyllä + käsimerkillä. Oli tarkoitus lusikoida ruokaa lautaselle etupalkaksi, mutta oli sitten pakko ottaa plan B ja ohjata vielä palkka kädessä, hyyf. Myös seiso-istu-seiso näin, tähän en vielä uskalla edes yrittää vähentää ohjausta.
 
Tunnarissa oma + kolme hajutonta, oman hoksaamisesta naks ja palkkalautanen, koiran syödessä siirsin omaa, otettiin ehkä viisi toistoa. Tämä meni todella hienosti! Hyvä Veka! Se oikeasti nuuski, hylkäsi hajuttomat ja poimi omaa. Hieno homma.
 
Floran kaukot eivät jotenkin yhtään etene... nyt se kylläkin tekee avon kaukoja käskyllä + käsimerkillä, mutta kiemurtaa omalle oikealleen vinoon – taakse ei päässyt kun oli seinää vasten. Flora jopa jumitti ja haukahti kun olisi pitänyt mennä maahan enkä hyväksynyt vinoa. Panee epäilemään jotain lihasjumia. No, koko viikonloppu menee mökillä rötvätessä, jos sillä ei lähde, niin mennään hierojalle. Voi myös olla, että Floran häntä otti jotenkin häiritsevästi kiinni seinään. Enempää kaukoja ei hermoni kestänyt.
 
Tunnarissa Floralla oli taas kasa hajuttomia ja oma "piilossa". Jumitti häiriökasaan, nuuhki ne moneen kertaan ja yritti taas varovasti tuoda yhtä, mutta irtosikin hajuttomista huomattavasti helpommin kuin eilen ja löysi oman helpommin. Lisää nuuskimista vaan.