Floran kanssa Tallilla. Alkuleikit ja sitten stoppeja. Ensin niin, että kävelin takaperin, sitten käveltiin rinnakkain – kaikki stopit oikein! Ei yhtään maahan tai istumaan menoa! Sitten luoksetulon stoppia ihan lyhyeltä matkalta. Ensin läpi, eteen istumisesta naks ja palkka. Sitten stopista naks ja palkka. Näitä vuoroon, viimeisenä puolimatkassa naks ja heittopalkka taakse. Hyvin meni!
 
Sitten hyppyharjoituksiin, perussarjaa 20 sentissä, meni ok. Istutin Floran jalkojeni väliin ja lähetin siitä, kun se katsoi eteenpäin. Vähän silti varasteli. Parin perussarjan jälkeen kaksi hyppyä pois ja tilalle korkeampi hyppy, lähdettiin 30 sentistä ja käytiin 60 sentissä. Flora alkoi kiertää jo 60 sentissä, mitä? Ei halunnut hypätä sen jälkeen 50 senttiäkään, eikä sitten enää edes 40 senttiä?! Steppasi, kiersi, pysähteli viimeisen hypyn eteen. Toruin kiertämisestä hillitysti ja menin targetille ottamaan palkat pois, jos koira ei hyppää. Se on kuitenkin sen metrinkin hypännyt monesti, mutta nyt menee hädin tuskin puolet siitä? Hankin toiveikkaasti itselleni säädettävän pk-hypyn, ehkä sen voi vielä palauttaa, ja kysellä tilaa koiratanssikurssilta...
 
Loppuun vielä leikit ja muutamat seuraamispätkät, nämä ok. Flora oli ihan kivassa vireessä, ei kauhealla kiepillä, vaikka vähän huuteli kuten aina.