Tänään samaan tyyliin kuin eilen. Tai merkkiä ei kyllä otettu. Muutamat eteen ja siitä sivulle tulot. Flora teki tästä taas oman versionsa eli poikittain etuviistoon niin on vähän sekä edessä sivulla, kaksi kärpästä yhdellä iskulla? Alkaakohan se jossain vaiheessa korjata itseään suoraan, jos tätä tehdään tarpeeksi? Veka lähti punkemaan suoraan sivulle, mutta onneksi se on luopunut vasemman puolen maisemareitistä ja tulee jo taas takaa kiertämällä. Ei vaan tahdo se paikka löytyä, joko jää liian taakse tai hilautuu liian eteen. Tähän siis sama tilitys kuin eilen.
 
Kaukoissa tänään parempi meininki, palattiin nakkiohjaukseen. Haukkasin eilen liian iso palan ja yritin ohjausta käsimerkeillä ja palkkaa erillisestä kiposta vasta sen jälkeen. Nyt meni tosi kivasti molemmilta, tekniikka on hallussa kunhan nakki on nenun edessä.
 
Tunnarihaistelua varten pistin kummankin vuorollaan maahan odottamaan ja sirottelin nakinpaloja hajuttomien kapuloiden väliin (kapuloita 24 kpl). Tai mitä hajuttomia ne nyt enää ovat kun koirat ovat pyöritelleet niitä jo monena päivänä ruokien kanssa matoilla. Mutta ainoa haju, jonka pitää tarkoittaa jotain, on minun, joten ne ovat hajuttomia ja piste.
 
Voisin tähän vielä ennakoivasti kirjoittaa, että varmaan iltalenkin varrella vedetään jotkut seuraamissetit jossain niin tulee sekin raportoitua.